Έγκλημα -Γλυκά Νερά: Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την άγρια δολοφονία της 20χρονης
Διεθνή Έγκλημα -Γλυκά Νερά: Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την άγρια δολοφονία της 20χρονης
Το γύρο του διαδικτύου και των διεθνών μέσων ενημέρωσης κάνει η είδηση του άγριου εγκλήματος με θύμα την 20χρονη μητέρα και φοιτήτρια, την οποία στραγγάλισαν αδίστακτοι ληστές τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά, δίπλα στον δεμένο και φιμωμένο 32χρονο σύζυγο της και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.
Τσιάρας: Αλλαγή του Ποινικού Νόμου για τα ειδεχθή εγκλήματα
Δικαιοσύνη Τσιάρας: Αλλαγή του Ποινικού Νόμου για τα ειδεχθή εγκλήματα
Τι εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κων. Τσιάρας από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - 20 χρόνια θα μένουν στη φυλακή οι δράστες ειδεχθών εγκλημάτων - Αντί 16 που είναι σήμερα. Δεν θα μπορούν να έχουν πρόωρη απόλυση από τις φυλακές η να εργάζονται για να βγουν νωρίτερα - Μέτρα στη δικαιοσύνη για τις υποθέσεις επενδύσεων - Το Ταμείο Ανάκαμψης και οι μεταρρυθμίσεις στο δικαστικό σύστημα - Τι υποστήριξαν υπουργός δικαιοσύνης και ανώτατοι δικαστικοί.

Ο αστυνοµικός- ορειβάτης που κατακτά τις κορυφές του κόσµου: Η δυσκολότερη ανάβαση
Ιστορία Ο αστυνοµικός- ορειβάτης που κατακτά τις κορυφές του κόσµου: Η δυσκολότερη ανάβαση
Το νέο εγχείρημα του Φώτη Θεοχάρη ξεκινά στις αρχές Ιουνίου, οπότε θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το Ισλαμαμπάντ. Από εκεί, μ' ένα trekking μερικών ημερών στόχο έχει να φτάσει στην κατασκήνωση Βάσης του Broad Peak, να εγκλιματιστεί στο υψόμετρο και ν' ανέβει στην κορυφή των 8047μ.

Αξίζει να διαβάσετε