Κλείσιμο

Υγεία

όλες οι ειδήσεις από την Υγεία RSS Κατηγορίας Υγεία
Πότε επιτρέπεται το κολύμπι μετά από αρθροσκόπηση ώμου;

Πότε επιτρέπεται το κολύμπι μετά από αρθροσκόπηση ώμου;

Η αρθροσκόπηση ώμου είναι μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική διαδικασία που πραγματοποιείται συχνά για τη διάγνωση και τη θεραπεία μιας ποικιλίας παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ρήξεων του στροφικού πετάλου και της αστάθειας του ώμου.

0 5
ILIGGOS

Ίλιγγος: Αίτια & Αντιμετώπιση

Πολύ συχνά ασθενείς, αναφέρουν ότι πάσχουν από ίλιγγο. Οι ασθενείς αυτοί είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι και φοβισμένοι, αναφέροντας αστάθεια, αίσθημα λιποθυμίας, αφανισμού, περιστροφή αντικειμένων, σύγχυση, κρίσεις πανικού, υπέρταση, ημικρανία κ.ά.

0 3
MASTOS

Αποκατάσταση μαστού μετά την μαστεκτομή

Ο καρκίνος του μαστού εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική αιτία νοσηρότητας και θνητότητας του γυναικείου πληθυσμού. Σε ένα μεγάλο ποσοστό των ασθενών η μαστεκτομή είναι μέρος της θεραπείας του καρκίνου του μαστού με τις γνωστές σωματικές και ψυχικές επιπτώσεις της.

0 9
Αυπνία

Έρευνα: Οι δυσκολίες στον ύπνο συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε τέσσερις ερωτήσεις σχετικά με το πόσο συχνά δυσκολεύονταν να κοιμηθούν, πόσο συχνά ξυπνούσαν πολύ νωρίς και δεν μπορούσαν να ξανακοιμηθούν και πόσο συχνά ένιωθαν ξεκούραστοι το πρωί

0 11
Μetropolitan General

Υπερσύγχρονα και ανανεωμένα Κεντρικά Εργαστήρια στο Μetropolitan General

Εγκαινιάστηκε η λειτουργία νέου χώρου για το Τμήμα Κεντρικών Εργαστηρίων του Metropolitan General, σε συνέχεια των επενδύσεων σε εξοπλισμό και νέες εγκαταστάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια το θεραπευτήριο αναβαθμίζοντας τις υποδομές του.

0 5
Το κτίριο της Κομισσιόν στις Βρυξέλλες

Νέα προσέγγιση της Κομισιόν με 1,2 δισ. ευρώ και σειρά δράσεων για στήριξη της ψυχικής υγείας

Με 20 εμβληματικές πρωτοβουλίες και 1,23 δισεκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση της ΕΕ από διαφορετικά χρηματοδοτικά μέσα, η Επιτροπή θα υποστηρίξει τα κράτη μέλη δίνοντας προτεραιότητα στους ανθρώπους και την ψυχική τους υγεία, επισημαίνει η Κομισιόν

0 518