Συνάντηση Καρόλου με Σούνακ - Δάκρυσε με τις ευχές, είπε ο βασιλιάς

Μπροστά στην κάμερα ο 75χρονος μονάρχης ακούγεται να λέει στον κ. Σούνακ πως πολλές φορές δάκρυσε με τα «τόσο υπέροχα μηνύματα και κάρτες» που έλαβε μετά από τη γνωστοποίηση της ασθένειας του

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Την πρώτη εμφάνιση ενώπιον τηλεοπτικής κάμερας στο πλαίσιο εκτέλεσης των επίσημων καθηκόντων του μετά από τη διάγνωση καρκίνου έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο βασιλιάς Κάρολος, υποδεχόμενος στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ.

Μπροστά στην κάμερα ο 75χρονος μονάρχης ακούγεται να λέει στον κ. Σούνακ πως πολλές φορές δάκρυσε με τα «τόσο υπέροχα μηνύματα και κάρτες» που έλαβε μετά από τη γνωστοποίηση της ασθένειας του.

Σούνακ

Ο κ. Σούνακ του είπε πως είναι «θαυμάσιο να σας βλέπω τόσο καλά», με τον Κάρολο να αντιτείνει αστειευόμενος πως «όλα γίνονται με καθρέφτες».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας δύο φορές πως ο βασιλιάς έχει τη στήριξη όλης της χώρας.

Λίγο πριν η κάμερα αποχωρήσει, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στην ανάδειξη της σπουδαίας δουλειάς που κάνουν οι οργανώσεις αρωγής καρκινοπαθών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σουνακ

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ γνωστοποίησε επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος προήδρευσε το απόγευμα και συνάντησης του Ιδιαιτέρου Συμβουλίου, που απαρτίζεται από διάφορους κυβερνητικούς και κρατικούς αξιωματούχους.
 

Πηγή: skai.gr