Πυροσβεστική

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο - Οι «πορτοκαλί» περιοχές - Δείτε χάρτη

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια

Κλείσιμο

Η μάχη του Βερολίνου: Δείτε live τον μεγάλο τελικό Παναθηναϊκού - Ρεάλ Μαδρίτης

Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό της Euroleague, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 15 χρόνια

Σε εξέλιξη είναι ο μεγάλος τελικός της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης στο Βερολίνο. Παναθηναϊκός και Ρεάλ τίθενται αντιμέτωποι, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 15 χρόνια.

Δείτε live το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ρεάλ στον sport-fm.gr

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα της, και να παραμείνει "βασίλισσα της Ευρώπης" κάνοντας το repeat μετά και την περσινή κατάκτηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Εκτός από την πλήρη κάλυψη μέσω ραδιοφώνου και sport-fm.gr, λίγο μετά τη λήξη του τελικού θα προβληθεί ζωντανά στο youtube η εκπομπή Final Four Fever.

Παρουσιάζουν ο Διονύσης Καππάτος και ο Παναγιώτης Κεφαλάς και συνδέονται φυσικά με Βερολίνο και τους ανταποκριτές στη μεγάλη μάχη, Χρήστο ΡομπόληΓιώργο Πετρίδη και τον Νίκο Ζέρβα.

Πηγή: skai.gr