Η Τζίτζι Χαντίντ διέγραψε τον λογαριασμό της από τον «βόθρο» του Twitter λόγω του Μασκ

Οι χιλιάδες απροειδοποίητες απολύσεις στις οποίες προχώρησε ο Ιλον Μασκ, και μάλιστα με άκομψο τρόπο – κλείνοντας τα γραφεία και στέλνοντας ένα email – προκάλεσαν την παγκόσμια αντίδραση και κατακραυγή

Οι χιλιάδες απροειδοποίητες απολύσεις στις οποίες προχώρησε ο Ιλον Μασκ, και μάλιστα με άκομψο τρόπο – κλείνοντας τα γραφεία και στέλνοντας ένα email – προκάλεσαν την παγκόσμια αντίδραση και κατακραυγή, ακόμα και από τον ΟΗΕ, που κάλεσε τον νέο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Αυτή τη φορά, το διάσημο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ αποκάλεσε την πλατφόρμα «βόθρο μίσους και φανατισμού» και έκλεισε τον λογαριασμό της στο Twitter. 

Διαβάστε σχετικα: Το email απόλυσης από τον Ιλον Μασκ: «Αγαπητέ… σήμερα είναι η τελευταία σου ημέρα στην εταιρία» 

«Για πολύ, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία του Μασκ, το Twitter γίνεται ολοένα και περισσότερο ένας βόθρος μίσους και φανατισμού και δεν είναι το μέρος στο οποίο θέλω να ανήκω. Δεν μπορώ να μείνω, γιατί δεν είναι ασφαλές μέρος για οποιονδήποτε, ούτε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό» ανακοίνωσε το μοντέλο, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τα εκατομμύρια ακόλουθούς της. 

Εκτός από την Τζίτζι Χαντίντ και άλλοι σταρ του Χολιγουντ εκατέλειψαν το Twitter, μετά την εξαγορά του από τον Μασκ. 

Ανάμεσα τους, η διάσημη τραγουδίστρια Τόνι Μπράξτον, η τηλεοπτική παραγωγός των περισσότερων επιτυχημένων σίριαλ και παράγοντας Σόντα Ράιμς καθώς και η ηθοποιός Τέα Λεόνικ. 

Από την πλευρά της, η Άμπερ Χερντ απενεργοποίησε τον λογαριασμό της αλλά δεν τον διέγραψε οριστικά. 

Πηγή: skai.gr