Δείτε τον Michael Douglas με μακριά μαλλιά – Η αλλαγή στην εμφάνισή του και τα προβλήματα μνήμης που αντιμετωπίζει

Ο 78χρονος εργάζεται αυτή την περίοδο στο Παρίσι και όταν δεν έχει γυρίσματα, βρίσκει χρόνο για τους θαυμαστές του και υπογράφει αυτόγραφα

Ο Μάικλ Ντάγκλας εξέπληξε τους πάντες, με τον ηθοποιό να δείχνει εμφανώς διαφορετικός σε σχέση με την προηγούμενη δημόσια εμφάνισή του. 

Ο 78χρονος εργάζεται αυτή την περίοδο στο Παρίσι και όταν δεν έχει γυρίσματα, βρίσκει χρόνο για τους θαυμαστές του και υπογράφει αυτόγραφα.

Ωστόσο, η σωματική του διάπλαση απέχει παρασάγγας από αυτή που ήταν στα Screen Actors Guild Awards (SAG) τον Φεβρουάριο. Τότε ο Ντάγκλας είχε πιο κοντά μαλλιά και φαινόταν ιδιαίτερα κομψός. Εξάλλου, η κομψότητα είναι κάτι, που τον χαρακτηρίζει… 

Ωστόσο, στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες, στις οποίες φοράει πιο casual ρούχα, είναι προφανές ότι το πρόσωπό του έχει αλλάξει. Επιπλέον, φαίνεται πιο αδύνατος.

Ο Ντάγκλας δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με παίκτες του μπάσκετ. Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη σε έναν αγώνα μπάσκετ, που έφερε αντιμέτωπους τους Metropolitans 92 με την CSP Limoges.

Εκτός από αυτή την αξιοσημείωτη σωματική αλλαγή, ο ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα μνήμης που αντιμετωπίζει στο περιοδικό «ARRP» πέρυσι.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπου περνούσα τον χρόνο μου ξαπλωμένος σε έναν καναπέ, εξεπλάγην από το πόση ενέργεια έχασα. Έχω διάφορα ζητήματα με τη μνήμη. Είναι κάτι που παρακολουθώ», δήλωσε ο Μάικλ Ντάγκλας. 
 

Πηγή: skai.gr