Κλείσιμο

Martin Scorsese: Σπάνια εμφάνιση για τον σκηνοθέτη μαζί με τη σύζυγό του που παλεύει με τη νόσο του Πάρκινσον

Είναι η πέμπτη σύζυγός του διάσημου σκηνοθέτη και μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της καθώς παλεύει εδώ και 30 χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον

Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε βρέθηκε στο Φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Fish Out of Water» συνοδευόμενος από τη σύζυγό του παραγωγό, Έλεν Μόρις και την κόρη τους Φραντσέσκα.

Είναι η πέμπτη σύζυγός του διάσημου σκηνοθέτη και μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της καθώς παλεύει εδώ και 30 χρόνια με την νόσο του Πάρκινσον.

Στο παρελθόν είχε μιλήσει για την πρώτη της αντίδραση όταν διαγνώστηκε το 1999. Επέτρεψε στον εαυτό της «μια νύχτα πανικού» προτού ακολουθήσει το μότο της οικογένειας:«Προχώρα αποφασιστικά».

Παντρεύτηκαν το 1999 και έμεινε έγκυος στα 50 της χρόνια στην κόρη τους Φραντσέσκα.

«Πήγα στο γυναικολόγο μου, ο οποίος με θεώρησε μεγάλη. Μου συνέστησαν έναν γιατρό στη Νέα Υόρκη, που ειδικευόταν σε εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου, και έμεινα αμέσως έγκυος. Ημουν 51, με Πάρκινσον. Πέρασα μερικούς μήνες στο κρεβάτι αλλά ήταν εύκολο. Είδα πολύ τηλεόραση», είχε δηλώσει στο Talk Magazine η Μόρις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο Σκορσέζε απέτισε φόρο τιμής στον Μάικλ Τζ. Φοξ, όταν ο σταρ τιμήθηκε με το Lifetime Achievement Award.

«Δώστε προσοχή στον όγκο της δουλειάς που έχει κάνει ο Φοξ μετά τη διάγνωσή του με Πάρκινσον. Οχι μόνο δημιούργησε το ίδρυμά του...αλλά έγινε φάρος για πολλούς ασθενείς με τη νόσο του Πάρκινσον όπως είναι η γυναίκας μου, Έλεν. Μάικλ, η υποστήριξή σου σήμαινε τα πάντα για εκείνη και για μένα», σημείωσε στην εκδήλωση ο Σκορτσέζε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ