Όταν η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ δηλώθηκε αγνοούμενη από τον πρώην εραστή της

Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, μυστικά ταξίδια, δηλώσεις για αγνοούμενους και ολόκληρη αστυνομική έρευνα, συνθέτουν το επεισοδιακό «love story» του Γερουσιαστή με τη, στο σήμερα, σύζυγό του

Ολόκληρη αστυνομική έρευνα φαίνεται πως πυροδότησε η αρχή του ειδυλλίου του Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ με τη νυν σύζυγό του καθώς όταν άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού εκείνη μέχρι που εξαφανίστηκε «από προσώπου γης» για μια εβδομάδα με τους κοντινούς της και πιο συγκεκριμένα τον τότε σύντροφό της να τη δηλώνει ως αγνοουμένη στις αρχές.

gregerge

Όπως αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα η NYP, η Nadine Arslanian την Άνοιξη του 2018, έφυγε «άρον-άρον» από το σπίτι της αφήνοντας μάλιστα φώτα και τηλεοράσεις αναμμένα στο σπίτι της στο Englewood Cliffs, στο New Jersey, χωρίς καν τα παιδιά της να γνωρίζουν πού βρισκόταν.

5

Όσον αφορά την τότε σχέση της, ίσα που μπήκε στον κόπο να αφήσει ένα πρόχειρο και ιδιαιτέρως περίεργο, δακτυλογραφημένο σημείωμα, στην πόρτα.

fefwfwfw

Στη συνέχεια, πέταξε κρυφά για να συνοδεύσει σε εβδομαδιαία αποστολή με τον Menendez, τον Δημοκρατικό γερουσιαστή του New Jersey, στη Δομινικανή Δημοκρατία.