Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε δέκα από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας  

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

  • «Out in the open» του Benito Zambrano: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Τρίτη 13.06

Μια ισπανική δραματική ταινία του 2019 έχει την πρώτη της προβολή στην Cosmote TV και διαδραματίζεται στην ερημική εξοχή της Ισπανίας. Ένα νεαρό αγόρι αναγκάζεται να δραπετεύσει από τον κακοποιό που τον καταδιώκει. Κατά την φυγή του, συναντά έναν ερημίτη που ζει μόνος του στην ερημιά. Οι δυο τους αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση και βοηθούν ο ένας τον άλλον στην προσπάθειά για επιβίωση. Η ταινία εξερευνά την ανθρώπινη αλληλεγγύη και την ελπίδα στο πιο απαιτητικό περιβάλλον, δημιουργώντας συναρπαστική ατμόσφαιρα και ένταση.

  • «Πέραν κάθε υποψίας» του Phillip Noyce: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22.40, Πέμπτη 15/06

Μια ιστορία εγκλήματος που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συντάραξε την μυστική υπηρεσία του FBI, με τους Jack Huston και Emilia Clarke. Η ιστορία ακολουθεί έναν φιλόδοξο μυστικό πράκτορα που προσλαμβάνεται για να ερευνήσει μια φτωχή γυναίκα από τo Κεντάκι που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση στην υψηλή κοινωνία. Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, οι δυο τους εμπλέκονται σε έναν επικίνδυνο και απρόβλεπτο κόσμο εγκλήματος, οδηγώντας στην πρώτη καταδίκη για γόνο που έγινε ποτέ για πράκτορα του FBI. 

Online Πλατφόρμες

  • «Η Μερβέ έχει τον τρόπο της» του Cemal Alpan στο Netflix

Μια τούρκικη ρομαντική κωμωδία έκανε πρεμιέρα στο Netflix που ακολουθεί τη ζωή της 25χρονης Μερβέ (Ahsen Eroglu). Η νεαρή γυναίκα είναι ελεύθερο πνεύμα, έχει πάθος με την μόδα και θέλει να ζήσει ως μποέμ. Η ζωή όμως της επιφυλάσσει άλλα σχέδια καθώς όταν απειλείται με έξωση από το σπίτι της, αναγκάζεται να πιάσει δουλειά. Το νέο αφεντικό της Μερβέ φαίνεται να της έχει στήσει μια απρόσμενη παγίδα.

  • «Μια Ωραία Ζωή» του Mehdi Avaz στο Netflix

Μια καινούρια  Δανέζικη ρομαντική ταινία με θέμα την μουσική  βρίσκεται στην κορυφή του Netflix αυτή την εβδομάδα. Μια μουσική παραγωγός συναντά τον Έλιοτ (τον οποίο ενσαρκώνει ο καταξιωμένος Δανός καλλιτέχνης Christopher) , έναν νεαρό ψαρά που φαίνεται να έχει κρυφό ταλέντο. Ο Έλιοτ πρέπει αν αποφασίσει αν είναι έτοιμος να ακολουθήσει την φωνή του και θα αφεθεί στη δόξα και τον έρωτα, σε μια ταινία γεμάτη μουσική, συγκίνηση και έμπνευση.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr