Ariana DeBose: Η παρουσιάστρια των βραβείων Tony στηρίζει την απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων

«Τα αδέρφια μας στο WGA απεργούν αυτήν τη στιγμή για την επιδίωξη δίκαιης συμφωνίας. Και πόσοι από εμάς ξέρουμε τι είναι αυτό;» τόνισε η παρουσιάστρια 

Η ηθοποιός, Αριάνα ΝτεΜπόουζ, παρουσιάστρια της 76ης τελετής των Tony, των βραβείων που απονέμονται για τα επιτεύγματα στο αμερικανικό θέατρο, έκανε αναφορά στη συνεχιζόμενη απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) κατά τη διάρκεια της έναρξης της βραδιάς, που κανονικά θα ήταν μονόλογος συνοδευόμενος από τραγούδια και χορευτικά.

Αντίθετα, το προγραμματισμένο σόου σε σενάριο του Λιν-Μάνουελ Μιράντα αφαιρέθηκε από την τελετή, στην οποία έγινε η απονομή των βραβείων και τραγούδησαν υποψήφιοι για Tony στην κατηγορία μιούζικαλ.

Η Αριάνα ΝτεΜπόουζ άνοιξε την τελετή χορεύοντας στη σκηνή υπό τους ήχους τζαζ μίξης από προϋπάρχουσες επιτυχίες του Μπρόντγουεϊ, επανασχεδιασμένες και πρόσφατα ενορχηστρωμένες, χωρίς σενάριο. Το χορευτικό και μουσικό νούμερο ενθουσίασε το κοινό που χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

«Ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα που μπόρεσα να ανοίξω απόψε με χορό μουσική το νούμερο που χορογράφησε ο Κάρλο Γκαρσία. Πολύ ιδιαίτερο. Ευχαριστώ. Τα αδέρφια μας στο WGA απεργούν αυτήν τη στιγμή για την επιδίωξη δίκαιης συμφωνίας. Και πόσοι από εμάς ξέρουμε τι είναι αυτό;» τόνισε η παρουσιάστρια της τελετής των βραβείων Tony.

«Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι από εσάς στο σπίτι σκέφτεστε, εντάξει, τι είναι τα βραβεία Tony; Ευχαριστώ που ρωτάτε. Το σενάριο της τελετής απονομής των βραβείων γράφεται παραδοσιακά από μέλη του WGA. Για να συνεχίσουμε έπρεπε να βρεθεί ένας συμβιβασμός. Σε κάθε άτομο που συνέβαλε στην εξεύρεση αυτού του συμβιβασμού, λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ!», συμπλήρωσε.

«Λοιπόν, τώρα ρωτάτε, καλά, ποιος είναι ο συμβιβασμός; Δεν έχουμε σενάριο, παιδιά», ανέφερε η ΝτεΜπόουζ.

Η ΝτεΜπόουζ σημείωσε επίσης πώς το Μπρόντγουεϊ γινόταν περισσότερο ποικιλόμορφο πολιτιστικά και συμπεριληπτικό στη σκηνή και στα παρασκήνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ