Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Rick and Morty» κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Δώδεκα γυναίκες κατηγορούν τον δημιουργό για κακοποίηση και παρενόχληση, μεταξύ του 2014 και του 2022

Ο συνδημιουργός της δημοφιλούς σειράς «Rick and Morty» του Netflix, Τζάστιν Ρόιλαντ, μπορεί να αθωώθηκε από τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία πριν από έξι μήνες, ωστόσο πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα καταγγελία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone το οποίο επικαλείται το NBC, ο ίδιος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, 12 γυναίκες κατηγορούν τον δημιουργό για κακοποίηση και παρενόχληση μέσω μηνυμάτων, μεταξύ του 2014 και του 2022.

Μάλιστα, εννέα από τις δώδεκα γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Ρόιλαντ ήταν εκείνος που έδωσε στις συζητήσεις σεξουαλικό χαρακτήρα, ενώ τρεις από αυτές δήλωσαν πως ήταν μόλις 16 ετών, όταν ξεκίνησαν όλα.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, το NBC αναφέρει πως έχει στην κατοχή του υλικό, όπως φωτογραφίες, βίντεο, αναρτήσεις στα social media, email και αποδείξεις αεροπορικών εισιτηρίων και Uber, που σχετίζονται με το θέμα και αποδεικνύουν την κακοποιητική συμπεριφορά του Ρόιλαντ. Μια γυναίκα υποστήριξε πως ο δημιουργός την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ, παρά την άρνησή της, ενώ μια άλλη πως την εκμεταλλεύτηκε, καθώς θυμάται να συνευρέθηκε μαζί του, ενώ είχε πιει αλκοόλ. Μέχρι στιγμής, ο Ρόιλαντ δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

Πηγή: Rolling Stone