Ανησύχησαν οι Τούρκοι για την υγεία του Ερντογάν - Πώς βράχνιασε

Ανησύχησαν οι Τούρκοι για την υγεία του Ερντογάν - Πώς βράχνιασε

Νέα σενάρια για την υγεία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, πυροδότησε ο ήχος της φωνής του σε εκδήλωση για την ψηφιακή κινητοποίηση της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν ήταν εμφανώς βραχνιασμένος, με αποτέλεσμα αρκετοί να ανησυχήσουν. Ο ίδιος σχολίασε ότι είναι καλά και πως απλώς κρυολόγησε ενώ εγκαινίαζε γέφυρα στα Δαρδανέλια.

«Ξέρετε έχει κλείσει η φωνή μου. Την Παρασκευή εγκαινιάσαμε τη γέφυρα στα Δαρδανέλια κι εκεί προκλήθηκε κρυολόγημα. Αν θέλει ο Θεός, αυτή την Παρασκευή θα εγκαινιάσουμε το αεροδρόμιο της πόλης Τόκατ», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Κατά την ομιλία του, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία κάνοντας λόγο για «κρίση», η οποία όπως είπε έδειξε ότι η κάθε χώρα πρέπει να πατά στα δικά της πόδια. Αναφέρθηκε μάλιστα στα τουρκικά drones τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι ουκρανικές δυνάμεις. 

«Η τελευταία κρίση Ρωσίας – Ουκρανίας, έδειξε άλλη μια φορά την εξής πραγματικότητα. Και στον ψηφιακό τομέα αν δεν έχετε δικές σας υποδομές, δικό σας ανθρώπινο δυναμικό, δικό σας χώρο, δηλαδή αν δεν πατάτε στα πόδια σας σε εθνικά και εγχώρια πόδια, τότε είστε στα πρόθυρα της καταστροφής. Αν δεν μπορείτε να παράγετε τα δικά σας μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα δικά σας οπλισμένα μη επανδρωμένα, τα (Bayraktar) Akıncı, τότε είστε υπό την απειλή να γίνετε σκλάβοι ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πηγή: skai.gr