Χουάντσο στο sport-fm.gr: Το ματς με Ολυμπιακό θα είναι συναρπαστικό - Εύχομαι να ερχόταν και ο αδερφός μου στον ΠΑΟ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, φανερά ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτεται στο sport-fm.gr. Πόσο χρόνο χρειάστηκε για να πει το «ναι», τι είπε για Ολυμπιακό και τον αδερφό του!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν μία από τις -πολλές- φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, που προκάλεσε αναμφίβολα αίσθηση, αλλά και ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού». Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, για να υπογράψει στους «πράσινους, έγινε χαμός στο αεροδρόμιο!

Από το ΝΒΑ, ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ έφτασε με νέους στόχους στη χώρα μας και δεν κρύβει την ανυπομονησία του να ξεκινήσει τη σεζόν με την πράσινη φανέλα!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, στο πλαίσιο της Media Day του Παναθηναϊκού, μίλησε στο sport-fm.gr και τη Μαριάννα Καραδήμα για τις βλέψεις του τη χρόνια που έρχεται, την υποδοχή του από τον κόσμο, τον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε και πόσο χρόνο χρειάστηκε, προκειμένου να πει το «ναι»!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους του: «Στοχεύουμε ψηλά αυτήν τη χρονιά. Φυσικά θα προσπαθήσουμε με την ομάδα να κερδίσουμε τα πάντα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Η σεζόν ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το καλωσόρισμά του: «Ήταν φανταστικά! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, από τη στιγμή ακόμα που έφτασα στο αεροδρόμιο, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική! Νιώθω την αγάπη των ανθρώπων ακόμα και στον δρόμο. Καταλαβαίνω τον μεγάλο ενθουσιασμό που έχουν οι οπαδοί για την ομάδα αυτή και ανυπομονούν να ξεκινήσουμε να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πιστεύω, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα είναι συναρπαστικά».

Για το αν είπε εύκολα το «ναι»: «Μου πήρε λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Από τη στιγμή, όμως, που έκλεισε η πόρτα για το ΝΒΑ, ήταν εύκολη απόφαση. Με ήθελαν πολύ εδώ, ήθελαν να είμαι μέρος της ομάδας. Έτσι ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα. Μιλήσαμε σε μια μέρα για τους στόχους που έχει η ομάδα και το αποφάσισα αμέσως».

Για το αν θα ήθελε να παίξει με τον αδερφό του στην ίδια ομάδα: «Φυσικά! Είναι ένα όνειρο που έχουμε και οι δύο και κάποια στιγμή θα θέλαμε να πραγματοποιηθεί. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε για την ίδια ομάδα, για τους ίδιους στόχους, αλλά αυτό δεν έγινε. Εύχομαι να ήταν και αυτός εδώ, να ερχόταν στον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλές ομάδες παρ' όλα αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και για την απόφαση που πήρε και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

Πηγή: sport-fm.gr