Kevin Costner: Η εν διαστάσει σύζυγός του αρνείται να φύγει από το σπίτι τους – Ο ηθοποιός φέρεται να της έχει δώσει πάνω από 1,2 εκατ. δολάρια

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι είναι πρόθυμος «να συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του 30.000 δολάρια τον μήνα για ένα σπίτι προς ενοικίαση και άλλα 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισής της»

Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να έχει ζητήσει από το δικαστήριο να φύγει η πρώην σύζυγός του, Christine Baumgartner, από το κοινό τους σπίτι εν μέσω του διαζυγίου, όπως γράφει το «Page Six». 

Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το «TMZ», ο πρωταγωνιστής του «Yellowstone» ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους παρά το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, που περιγράφει λεπτομερώς ότι είχε 30 ημέρες για να εκκενώσει το σπίτι τους, αφού κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου.

Ο διάσημος ηθοποιός ισχυρίστηκε ακόμη, σύμφωνα με το πρακτορείο, ότι η Christine Baumgartner χρησιμοποιεί τη θέση της ως «μοχλό πίεσης» για να κάνει τον Κόστνερ να συμφωνήσει με τις «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» της.

Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να έχει ήδη δώσει στην πρώην σύζυγό του πάνω από 1,2 εκατ. δολάρια για τις προγαμιαίες υποχρεώσεις του, τα οποία είναι αρκετά, σύμφωνα με τον ίδιο, για να μετακομίσει σε κάποιο άλλο σπίτι. 

Σύμφωνα με το TMZ, στα έγγραφα του δικαστηρίου, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι είναι πρόθυμος «να συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του 30.000 δολάρια τον μήνα για ένα σπίτι προς ενοικίαση και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλα 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισής της». 

Τον περασμένο μήνα, η Baumgartner κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές». Πηγές δήλωσαν στο «Page Six» ότι ο Κόστνερ έμεινε εμβρόντητος από την απόφαση της συζύγου του να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Μια πηγή κοντά στην οικογένεια δήλωσε στο «People» ότι η Baumgartner ήταν δυσαρεστημένη με το πρόγραμμα εργασίας του πριν από την κατάθεση της αίτησης.

«Η Κριστίν θέλει να περνούν τον οικογενειακό τους χρόνο στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα», δήλωσε η πηγή. «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Κέβιν δεν ήταν πολύ κοντά. Η απουσία του ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη».

Η Baumgartner και ο Κέβιν Κόστνερ άρχισαν να βγαίνουν το 1999, λίγο αφότου ο ηθοποιός χώρισε με τη Bridget Rooney, με την οποία μοιράζεται τον γιο του Liam, 27 ετών.

Πηγή: skai.gr