Amber Heard: Πλήρωσε 1 εκατ. δολάρια στον Johnny Depp μετά την… «πικρή» δικαστική τους διαμάχη

Ο ηθοποιός πάντα ανέφερε στις συνεντεύξεις του, αλλά και στο δικαστήριο ότι δεν προσπαθούσε να πάρει χρήματα από την πρώην σύζυγό του, αλλά να «καθαρίσει» το όνομα και τη φήμη του

Η Άμπερ Χερντ πλήρωσε τελικά 1 εκατ. δολάρια μετά την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ. Από την πλευρά του, ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει δεσμευτεί ότι τα συγκεκριμένα χρήματα θα τα μοιράσει σε πέντε αγαπημένες του φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

Η Χερντ, η οποία θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «In The Fire», είχε ισχυριστεί ότι υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντεπ. 

Τον περασμένο Ιούνιο, ο 56χρονος ηθοποιός κέρδισε τη δίκη και το ποσό των 10,35 εκατ. δολαρίων. Η νομική του ομάδα υποστήριξε με επιτυχία ότι το δημοσίευμα της Χερντ στην «Washington Post» ήταν δυσφημιστικό.

Αν και η Χερντ δεν κατονόμασε δημόσια τον Ντεπ στο άρθρο, αλλά δεδομένης της θέσης και της αναγνωρισιμότητάς τους, ήταν προφανές σε ποιον αναφερόταν σε σχέση με το ιστορικό της που φέρεται να κακοποιήθηκε. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, το πρώην ζευγάρι κατέληξε στη συγκεκριμένη συμφωνία, με τις νομικές τους ομάδες να βρίσκονται σε επαφή όλο αυτό το διάστημα.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Έξι, περίπου, μήνες μετά από ένα από τα πιο «πικρά» και πολύκροτα διαζύγια του Χόλιγουντ, το «TMZ» αναφέρει ότι ο Ντεπ έλαβε τελικά το 1 εκατ. δολάρια από την ασφαλιστική εταιρεία της Άμπερ Χερντ. Οι πέντε μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που θα επιλέξει ο ηθοποιός να δωρίσει τα χρήματα είναι οι εξής: The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance.

Ο ηθοποιός πάντα ανέφερε στις συνεντεύξεις του, αλλά και στο δικαστήριο ότι δεν προσπαθούσε να πάρει χρήματα από την πρώην σύζυγό του, αλλά να «καθαρίσει» το όνομα και τη φήμη του.

Πηγή: skai.gr