Khloe Kardashian: Ποζάρει αλά Pamela Anderson για να διαφημίσει σειρά με μαγιό

Πρόσφατα, η Khloe Kardashian μίλησε για την αποτυχία της να «συνδεθεί» με τον νεογέννητο γιο της Tatum, τρεις μήνες αφότου γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας

Η Khloe Kardashian απέπνεε αυτοπεποίθηση καθώς παρουσίαζε τη γυμνασμένη της σιλουέτα με ένα χρυσό μπικίνι σε φωτογραφίες που «ανέβασε» η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, για την προώθηση της νέας συλλογής μαγιό «Good American x Body Glove». 

H Khloe Kardashion

Η 38χρονη τηλεπερσόνα μετράει αντίστροφα, καθώς η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 15 Ιουνίου. Η Khloe επιδείκνυε τις καμπύλες της με ένα χρυσό και μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο περιείχε φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Khloe έγραψε: «Μαγιό φτιαγμένο για την πρωταγωνίστρια. Αυτή η συλλογή περιορισμένης έκδοσης έχει καινοτόμα κοψίματα και εμβληματικές λεπτομέρειες @bodyglove που ταιριάζουν σε κάθε σώμα». Σύμφωνα με την ίδια, η συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τις καμπύλες τους, γι' αυτό και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα μεγέθη. 

H Khloe Kardashion

Πρόσφατα, η Khloe Kardashian μίλησε για την αποτυχία της να «συνδεθεί» με τον νεογέννητο γιο της Tatum, τρεις μήνες αφότου γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας στην εκπομπή «The Kardashians» του Hulu. 

Μιλώντας με τη μητέρα της, Kris, παραδέχτηκε ότι αισθάνεται «ένοχη», αφού δεν έχει καταφέρει να «συνδεθεί» με τον γιο της ακόμα, τρεις μήνες μετά τη γέννησή του.

Η Khloe αποκάλυψε, επίσης, στην Kris ότι έχει θέσει νέα όρια για τον πρώην και πατέρα του μωρού της, Tristan Thompson, επιμένοντας ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρεί μαζί του.

H Khloe Kardashion

Πηγή: skai.gr