Gerard Pique: Μένει μαζί με τη Clara Chia στο σπίτι που μοιραζόταν με τη Shakira στη Βαρκελώνη

Λέγεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη εγκαταλείψει το διαμέρισμα του Πικέ στο κέντρο της Βαρκελώνης και έχει μετακομίσει στην έπαυλη, η οποία δεν απέχει πολύ από την παραλία

Ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να μένει μαζί με τη Clara Chia στο σπίτι που μοιραζόταν με την πρώην σύζυγό του, Σακίρα. Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε το τέλος της 11χρονης σχέσης του τον περασμένο Ιούνιο, λίγο αφότου ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε ότι απάτησε την 46χρονη τραγουδίστρια. 

Και ο Πικέ φαίνεται να επιβεβαίωσε ότι έχει προχωρήσει για τα καλά στη ζωή του, καθώς φέρεται να έχει εγκατασταθεί με την 24χρονη σύντροφό του στο ίδιο σπίτι στη Βαρκελώνη που έζησε μαζί με τη Σακίρα, όταν πρωτοήρθε στην Ισπανία.

Η «Sun» αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος Pepe del Real δήλωσε στο El Programa de Ana Rosa: «Η Shakira έζησε σε αυτό το σπίτι το 2012, όταν έφτασε στη Βαρκελώνη. Επιπλέον, όλοι θυμούνται τις εικόνες της Shakira να βγαίνει από το μαιευτήριο και να φτάνει σε αυτό το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Cambrils. Είναι αρκετά ασφαλές, δεν είναι δίπλα στη θάλασσα, αλλά έχει μεγάλη ιδιωτικότητα».

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Είναι ένα παλιό σπίτι του Πικέ, φαντάζομαι ότι θα το είχε νοικιάσει ή θα το χρησιμοποιούσε το Σαββατοκύριακο. Δεν είναι μια νέα ερωτική φωλιά, είναι ένα σπίτι που θα χρησιμοποιήσουν για να πάνε να ζήσουν ή να εγκατασταθούν για το καλοκαίρι με τη Clara Chia». 

Λέγεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη εγκαταλείψει το διαμέρισμα του Πικέ στο κέντρο της Βαρκελώνης και έχει μετακομίσει στην έπαυλη, η οποία δεν απέχει πολύ από την παραλία. 

Πηγή: skai.gr