Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός

Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στο εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Ταύρος

Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, μια και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμα σας άνω-κάτω. Μην εκνευρίζεστε και προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους η σημερινή είναι μια πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

Δίδυμοι

Εξαιρετική μέρα για την συναισθηματική σας ζωή η σημερινή, μια και θα μπορούσατε να ξαναδώσετε ζωή σε μια σχέση που είχε παρακμάσει ή να ξεκινήσετε κάτι νέο, εάν είστε αδέσμευτοι. Η υπερβολική αισιοδοξία σας ωστόσο και η υπερεκτίμηση των δυνάμεων σας είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Κατεβάστε το πήχη και κάντε ρεαλιστικά πλάνα για να μπορούν να ευοδωθούν.

Καρκίνος

Η μέρα προσφέρεται σε όσους αναζητούν δουλειά! Θα βρουν κάτι που θα τους ικανοποιήσει ή θα τους βγάλει από τα αδιέξοδα. Όσοι δε από εσάς δεν αισθάνεστε ευτυχείς στην δουλειά που βρίσκεστε, ίσως η σημερινή μέρα να σας φέρει κάτι καινούργιο. Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει στον εργασιακό τομέα και κάποια ένταση με συνεργάτες ή προϊσταμένους λόγω παρανοήσεων.

Λέων

Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες  οικονομικές συναλλαγές ή νέα ξεκινήματα που δεν έχετε μελετήσει σε βάθος. Μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα ή μπορεί να σας γίνει μία πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

Παρθένος

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλίμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Ζυγός

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε περισσότερο την καθημερινότητα σας και να είστε ευτυχισμένοι με τα όσα καλά σας συμβαίνουν.

Σκορπιός

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά. Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα.

Τοξότης

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία επίσης με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα της στιγμής ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να  το μετανιώσετε στο μέλλον.

Αιγόκερως

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Υδροχόος

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σας αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σας παρέχει όσα ονειρεύεστε. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματιστείτε το μέλλον σας και καταστρώστε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.

Ιχθείς

Σήμερα είναι πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα. Πολλοί από τους στόχους σας θα επιτευχθούν εύκολα, σαν να έχετε την εύνοια του σύμπαντος. Ωστόσο, θα πρέπει να κουνήσετε και σεις το χεράκι σας, γιατί δεν συμβαίνουν θαύματα. Εάν έχετε ένα πραγματικά σημαντικό στόχο, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε και δράστε προσεκτικά.

Πηγή: thebest