Gerard Pique: Ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Clara Chia – Θα το πάρει το… κορίτσι

Πηγές από το περιβάλλον της Clara Chia και του Πικέ υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί και μάλιστα μέσα στον μήνα 

Ο Ζεράρ Πικέ πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα τον αρραβώνα του με τη φίλη του Clara Chia, μετά τις φήμες που θέλουν τη Σακίρα να είναι ερωτευμένη με τον οδηγό της F1 Λιούις Χάμιλτον.

Το ζευγάρι, το οποίο δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του πέρυσι μετά τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή από τη Σακίρα, δεν διστάζει πλέον να φωτογραφίζεται και να δείχνει σε όλους πόσο ερωτευμένο είναι… Πηγές από το περιβάλλον της Clara Chia και του Πικέ υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί και μάλιστα μέσα στον μήνα.

Η πηγή δήλωσε στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης: «Ο Πικέ και η Clara Chia πρόκειται να παντρευτούν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η κοπέλα του πήραν αυτή την πολύ σημαντική απόφαση. Έχουν, επίσης, σχεδιάσει την ιδανική στιγμή για να δημοσιοποιήσουν τα καλά νέα. Η ανακοίνωση θα γίνει σε μια άλλη σημαντική ημερομηνία για τον Πικέ, τον γάμο του αδελφού του Μαρκ, ο οποίος θα παντρευτεί την παιδική του αγάπη Μαρία στις 24 Ιουνίου».

Πηγή: skai.gr