Αχιλλέας Μπέος στον ΣΚΑΪ: Το 80% του Βόλου έχει γίνει λίμνη λάσπης 

«Δεν έχουμε ρεύμα από χθες το απόγευμα, δεν υπάρχει νερό, έσπασε πάλι ο Κραυσίδωνας και έπνιξε τις γειτονιές» περίεγραψε με απόγνωση ο δήμαρχος Βόλου 

Σε δραματικούς τόνους, πάνω από ένα χάμερ του στρατού όπως είπε, ο δήμαρχος του Βόλου μίλησε στον ΣΚΑΙ περιγράφοντας την ζοφερή εικόνα που επικρατεί σήμερα στον Βόλο μετά το πέρασμα του Elias χθες από την Μαγνησία. 

«Δεν έχουμε ρεύμα από χθες το απόγευμα, δεν υπάρχει νερό, 80% της πόλης έχει γίνει λίμνη με τόνους λάσπης και σκουπίδια, έσπασε πάλι ο Κραυσίδωνας και έπνιξε τις γειτονίες» είπε ο Αχ. Μπέος. 

Διαβάστε αναλυτικά: Εικόνες καταστροφής στο Βόλο: Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια - Δεκάδες απεγκλωβισμοί πολιτών (Βίντεο, φωτογραφίες)

Για την προετοιμασία εν όψει της νέας κακοκαιρίας – μόλις δύο εβδομάδες μετά τον καταστροφικό Daniel, ο δήμαρχος του Βόλου είπε με απόγνωση: «Τι άλλο να κάνουμε…καθαρίσαμε, φτιάξαμε τους αγωγούς αλλά όλα ξανά καταστράφηκαν, και οι μετεωρολόγοι έπεσαν έξω, ποιος να τα προβλέψει όλα αυτά; » 

Εχθές τη  νύχτα., πάνω από 100 άτομα απεγκλωβίστηκαν και βρήκαν καταφύγιο μέσα στο πλοίο του sea jet στο λιμάνι του Βόλου

Σήμερα υπάρχουν αποκλεισμένοι πολίτες μέσα στα σπίτια τους αλλά δεν κινδυνεύουν. 
 

Πηγή: skai.gr