Βαθρακογιάννης στον ΣΚΑΪ: 1.200 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική - Οι 500 μόνο από το Βόλο- Προσοχή τις επόμενες ώρες

Την προσοχή των πολιτών στην Μαγνησία ζήτησε ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής καθώς τις επόμενες ώρες πιθανόν να επαναληφθούν έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή

Υποχωρούν τα προβλήματα στην Μαγνησία καθώς εξασθένισαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και όχι εφησυχασμός από τους κατοίκους, δεδομένου ότι μέχρι το βράδυ αναμένεται να επαναληφθούν, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί, σημείωσε ότι η Μαγνησία δέχθηκε μεγάλους όγκους νερού που έφτασε τα 30-40 εκατοστά. «Η κατάσταση ήταν δύσκολη λόγω του κορεσμού του εδάφους από τις προηγούμενες καταιγίδες, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και επιχειρήσεις στην παράκτια περιοχή του Βόλου, στην Αγριά, τα Αιβαλιώτικα και στις Νέες Παρασκιές».

Επίσης δρόμοι αποκλείστηκαν από φερτά υλικά ενώ πλημμύρισε το υπόγειο του νοσοκομείο Βόλου στο οποίο συνεχίζονται οι απαντλήσεις υδάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Βαθρακογιάννη η Πυροσβεστική δέθηκε 1.200 κλήσεις εκ των οποίων οι 500 μόνο για το Βόλο ενώ σημείωσε ότι παραμένει σε ισχύ το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. . 

Πηγή: skai.gr