Κλείσιμο

Bρετανία: Θυελλώδεις άνεμοι έσκισαν την οροφή της Ο2 Arena-Δείτε βίντεο

Η επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας Eunice σάρωσε σήμερα την Βρετανία προκαλώντας τεράστια προβλήματα.

Η οροφή της O2 Arena  καταστράφηκε από την καταιγίδα, φορτηγά αναποδογύρισαν και δέντρα έπεσαν, μετά το χτύπημα των ισχυρότερων ανέμων που έχουν καταγραφεί ποτέ στο νησί, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Όπως φαίνεται στα βίντεο,  η ορμή του ανέμου έσκισε τα πάνελ στην οροφή της O2 Arena.

Στην πόλη Wells μάλιστα, μέρος από τα καμπαναριό της εκκλησίας ST Thomas κατέρρευσε:

Πρόκειτα για ανέμους που έφτασαν  τα  122 μίλια/ώρα στο Needles στο Isle of Wight σήμερα είναι προσωρινά η υψηλότερη ριπή που έγινε ποτέ στην Αγγλία και σημαίνει ότι η καταιγίδα Eunice είναι τώρα χειρότερη από τη Μεγάλη Θύελλα του 1987, όταν οι ριπές κορυφώθηκαν στα 115 μίλια/ώρα στο Δυτικό Σάσεξ.

Τεράστια κύματα πέφτουν πάνω στον φάρο του λιμανιού Newhaven:

Εκατοντάδες σχολεία έκλεισαν, όλα τα τρένα στην Ουαλία ανεστάλησαν και οι επιβάτες τρένων σε όλη την Αγγλία κλήθηκαν να μην ταξιδέψουν εν μέσω μαζικών ακυρώσεων, καθώς ο στρατός ήταν σε ετοιμότητα για τη χειρότερη καταιγίδα από το 1990.

Η British Airways ακύρωσε περισσότερες από 130 πτήσεις στα αεροδρόμια Χίθροου και Σίτι του Λονδίνου, οι οδηγοί προειδοποιήθηκαν μόνο να πραγματοποιήσουν μόνο τα απαραίτητα ταξίδια και τα σημαντικά αξιοθέατα έκλεισαν, συμπεριλαμβανομένων των London Eye, Kew Gardens και Legoland.

Μάλιστα πολλά αεροπλάνα που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τα αεροδρόμια στο Νησί, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν.

Πηγή: skai.gr