Γερουσιαστής σε ομιλία του στο Κογκρέσο «λυγίζει» για το bullying που υφίσταται - Δείτε βίντεο

Ο ίδιος ολοκλήρωσε την ομιλία του θέτοντας μια ερώτηση στο κοινό: «Πώς μπορούμε να γίνουμε Γερουσιαστές με περισσότερη ενσυναίσθηση;»

Λύγισε σε ομιλία του σε επιτροπή του Κογκρέσου, ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Τζον Φέτερμαν. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα bullying πολλές φορές με αφορμή το ντύσιμό του αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο Γερουσιαστής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν αντέχει άλλο να ασχολούνται όλοι με το ντύσιμό του, καθώς ντύνεται απλά φορώντας φούτερ και βερμούδες και όχι σακάκια, αλλά και να τον κοροιδεύουν πολλοί συνάδελφοί του για τον τρόπο ομιλίας του εξαιτίας του εγκεφαλικού που υπέστη πριν μερικούς μήνες.

Ο ίδιος μάλιστα έδειξε την εφαρμογή που χρησιμοποιεί προκειμένου να μπορεί να επικοινωνεί πιο εύκολα με την οικογένειά του.

Ο 54χρονος, σύμφωνα με τη Daily Mail, μίλησε ενώπιον του κοινού στην Ειδική Επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ για τη Γήρανση. «Θέλω να πω, ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αντί για τα like στα social media σε σχόλια που αναφέρουν ότι ντύνομαι σαν αλήτης», είπε.

Η πολιτικός Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, επέκρινε τον Φέτερμαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η Γερουσία δεν επιβάλλει πλέον κώδικα ενδυμασίας για τους γερουσιαστές», έγραψε και πρόσθεσε

«Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι ένα από τα πρότυπα της κοινωνίας που δείχνουν σεβασμό στους θεσμούς μας. Σταμάτα να κατεβάζεις τον πήχη!».

«Πώς μπορούμε να γίνουμε Γερουσιαστές με περισσότερη ενσυναίσθηση;»

Υπενθυμίζεται πως ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής, φέτος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα ζαλάδας και λίγους μήνες αργότερα, νοσηλεύτηκε με κλινική κατάθλιψη, ενώ φέρεται να έχει προβλήματα ακοής και επεξεργασίας του λόγου, ως συμπτώματα του εγκεφαλικού που υπέστη τον Μάιο του 2022.

Σημειώνεται πως για τους «New York Times», το 2009 ο Φέτερμαν είχε ανακηρυχθεί ως ο πιο «cool» δήμαρχος της Αμερικής. Ο ίδιος ολοκλήρωσε την ομιλία του θέτοντας μια ερώτηση στο κοινό: «Πώς μπορούμε να γίνουμε Γερουσιαστές με περισσότερη ενσυναίσθηση;»

Πηγή: Daily Mail