Άστατος καιρός σχεδόν όλη την εβδομάδα , μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά που στα Δ και Β βαθμιαία θα αυξηθεί και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ΒΔ το βράδυ καταιγίδες. Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν  4 με 6 και στα πελάγη έως 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 17 με 19 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και νότια έως  21 με 22 βαθμούς.  

Την Τρίτη άστατος καιρός , με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δ τα Β και το Α Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στο Β Ιόνιο , Ήπειρο , Δ Στερεά , Δ. Πελοπόννησο , Α Μακεδονία , Θράκη και Α - ΒΑ Αιγαίο. Οι Ν Άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 8 μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Δ και Β  όπου θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς , ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς.

Και την Τετάρτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα Δ , τα Β και το Α Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τέλος την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Α και Ν.  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και νότια πελάγη βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Αραιή συννεφιά , που από το απόγευμα θα πυκνώσει. Άνεμοι: Νότιοι 3 με 5 και βαθμιαία μέχρι  6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: έως 19 βαθμούς .

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς

 

Πηγή: skai.gr