Κλείσιμο

Το «ποτ πουρί» με τα μαγικά του Αζάρ στην Τσέλσι

Η Τσέλσι με βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων θυμήθηκε τα «μαγικά» που έκανε ο Εντέν Αζάρ κατά την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ»  

Toν γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της απόσυρσης του Εντέν Αζάρ από την ενεργό δράση. Ο σπουδαίος Βέλγος και αρχηγός της εθνικής του ομάδας, αποφάσισε να «κρεμάσει» σε ηλικία 32 ετών τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, μετά από 17 χρόνια καριέρας.

Ο Αζάρ έχοντας περάσει από τη Λιλ, την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει χαρίσει στο κοινό πολλές ξεχωριστές στιγμές, υπέροχα γκολ και «μαγικά» τα οποία δεν ξεχνιούνται, ωστόσο οι τραυματισμοί τον «λύγισαν» οδηγώντας τον στην απόφαση να ρίξει την αυλαία της καριέρας του.

Η Τσέλσι με αφορμή την απόσυρση του από την ενεργό δράση θέλησε να αποχαιρετήσει τον Εντέν Αζάρ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων με τα... best of!

Θυμίζουμε ότι στους Λονδρέζους ο Βέλγος πήγε το καλοκαίρι του 2012, καταγράφοντας 352 συμμετοχές με 110 τέρματα και 92 ασίστ, ενώ κατέκτησε δυο φορές την Premier League, δυο το Europa League, μια το FA Cup και ακόμη μια το League Cup.

Πηγή: sport-fm.gr