Στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Βέζο

Ο Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Βέζο, έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα ένα από τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού!

Ο Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Βέζο, προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Πέμπτης (01/02), έτσι ώστε να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας των χειμερινών μεταγραφών!

Ο 29χρονος θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λεβάντε και οι Πειραιώτες τον αγόρασαν από τον ισπανικό σύλλογο, καθώς αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Βέζο γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1994 στο Σετούμπαλ και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βιτόρια. Η Βαλένθια τον απέκτησε από εκεί το 2014 για 2 εκατ. ευρώ και έμεινε εκεί για μια πενταετία με εξαίρεση δύο δανεισμούς σε Γρανάδα και Λεβάντε.

Η τελευταία μετά τον δανεισμό του τον αγόρασε για 5 εκατ. ευρώ από τις «νυχτερίδες» για 5 εκατ. ευρώ. Φέτος είχε 19 συμμετοχές και 2 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ συνολικά έχει 180 παρουσίες στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό ο Βέζο

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό ο Βέζο

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό ο Βέζο

Πηγή: sport-fm.gr