Μπλεξίματα για τον Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες ζητούν την απέλασή του μετά την άσεμνη χειρονομία

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Σαουδική Αραβία η άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο μπροστά στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ, ενώ δεν είναι λίγοι, εκείνοι που ζητούν την απέλασή του!

Την απέλαση του Κριστιάνο Ρονάλντο ζητούν στη Σαουδική Αραβία μετά την άσεμνη χειρονομία του!
Τις τελευταίες ώρες, στο φως της δημοσιότητας έχει βγει το βίντεο που ο Πορτογάλος σταρ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αλ Νάσρ με την Αλ Χιλάλ, δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ που φώναζαν «Μέσι, Μέσι».


Μάλιστα, στο αραβικό κράτος η κίνηση του 37χρονου ισοδυναμεί με έγκλημα δημόσιας προσβολής και προβλέπει σύλληψη και απέλαση από τη χώρα από τη στιγμή που το έγκλημα διαπράττεται από αλλοδαπό, όπως ανακοίνωσε ένας εκ των υπερασπιστών της καταδίκης του Κριστιάνο, ο Ναούμ μπιν Αχμέντ.
Επίσης, ο ίδιος δήλωσε πως θα καταθέσει επίσημο αίτημα απέλασης στο Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας και δεν λίγος ο κόσμος της χώρας που απαιτεί την εφαρμογή του νόμου.

Στο εκτεταμένο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, η Αλ Νάσρ υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προέβη σε άσεμνη χειρονομία, αλλά τη στιγμή εκείνη αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό που δέχθηκε στην ευαίσθητη περιοχή του.

«Ο Ρονάλντο είναι τραυματίας. Μια μονομαχία με τον Γκουστάβο Κουεγιάρ της Αλ Χιλάλ άρχισε με ένα χτύπημα στην ευαίσθητη περιοχή. Αυτό είναι επιβεβαιωμένο. Οι φίλαθλοι μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν» ανέφερε η διοίκηση του αραβικού συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr