Νικολογιάννης: Με νίκη ο Παναθηναϊκός ψιλοσβήνει τη γκέλα με Βόλο - Αυτό είναι το πλάνο για Τούμπα

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει την ίδια 11άδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος είναι να κάνει το παιχνίδι του, βάζοντας ένα γρήγορο γκολ

Τα βαθμολογικά δεδομένα σε ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ αλλά και την σημειολογία από το προηγούμενο «διπλό» κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«O ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ στον Παναθηναϊκό, τέσσερα από τα 12 συνολικά και άλλα τρία στο Κύπελλο. Ο Ολιβέιρα τον έχει ταλαιπωρήσει στα περισσότερα ματς, γενικά ο ΠΑΟΚ του έχει βάλει πάρα πολύ δύσκολα. Θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετικός ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα. Το άλλο συμπτωματικό είναι πως θα παίξει κατά τα 10/11 με εκείνους που είχαν φέρει τη μοναδική νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Με εξαίρεση τον Αϊτόρ, θα είναι ξανά στην 11άδα οι υπόλοιποι. Αν έρθει η νίκη, θα μπορούμε να πούμε ότι με αυτήν θα έχει... ψιλοσβήσει την γκέλα με τον Βόλο. Όχι ολοκληρωτικά. Αν φέρουν ίδια αποτελέσματα, ο Παναθηναϊκός θα έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα από την ΑΕΚ και όλα θα κριθούν στην Λεωφόρο. Οι επτά βαθμοί αυτή την εβδομάδα, αν ο ένας είναι στην Τούμπα και οι έξι είναι με Βόλο και ΑΕΚ, θα είναι ένας πολύ καλός απολογισμός. Αν είναι με ισοπαλία κόντρα στο Βόλο ή στην ΑΕΚ, δεν είναι καλός απολογισμός», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να επιβάλλει το δικό του παιχνίδι, να αιφνιδιάσει τον «δικέφαλο του Βορρά» και, αν μπορέσει, να βάλει ένα γρήγορο γκολ, σύμφωνα με το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ενώ ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι το θέμα του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη θα εξεταστεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά το τέλος των playoffs.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr