Λήξαν το θέμα Λιβανού, κοιτάμε την κοινωνία, λένε κυβερνητικοί κύκλοι

Να αφήσει πίσω της το θέμα Λιβανού θέλει η κυβέρνηση, αφού με την άμεση παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, το ζήτημα λύθηκε άμεσα στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν με τον αξιακό κώδικο του κόμματος και της κυβέρνησης και ως εκ τούτου δεν θα γίνονται ανεκτές.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και πως αυτό που προέχει είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας και οι παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών είτε πρόκειται για θέματα της πανδημίας, είτε της ακρίβειας.

Εξάλλου, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι αυτά που ανέφερε ο αποπεμφθείς από το κυβερνών κόμμα, Πέτρος Δούκας, είναι ιστορικά αναληθή και προσβάλλουν τόσο τον κόσμο που έζησε την τραγωδία των πυρκαγιών του 2007 όσο και την ίδια την Νέα Δημοκρατία. 

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.
Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης» ανέφερε η χθεσινή ανακοίνωση από την Πειραιώς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr