Leonardo DiCaprio: Υπάρχουν φήμες ότι επέστρεψε στην αγκαλιά της Gigi Hadid

Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιό τους  ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2022

Η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio περνούν και πάλι χρόνο μαζί. Πηγή ανέφερε στο περιοδικό «People» ότι οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο πάρτι πριν από τα Όσκαρ των Darren Dzienciol και Richie Akiva.

«Ο Leo και η Gigi ήταν κρυμμένοι σε μια περιοχή με τέντα, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Δεν υπήρξε δημόσια έκφραση συναισθημάτων, αλλά ήταν μαζί, σχεδόν, όλη τη νύχτα και μόλις που μετακινήθηκαν από το σημείο τους», σημείωσε η πηγή.

Αυτή η συνάντηση έρχεται έναν μήνα μετά καθώς πηγή, προσκείμενη στο διάσημο μοντέλο, είπε στο περιοδικό ότι η σχέση τους «ξεφούσκωσε» και πως οι δυο τους δεν βλέπονται πια. Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιό τους  ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2022 για πρώτη φορά, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Επίσης, στα τέλη Φεβρουαρίου, το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να περνούν χρόνο μαζί στην Ιταλία. Αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι το φερόμενο ζευγάρι εθεάθη να κάνει παρέα στο Casa Cipriani του Μιλάνου για το πάρτι γενεθλίων του αρχισυντάκτη της «Vogue», Edward Enninful. Επιπλέον, ένας καλεσμένος ισχυρίστηκε ότι ο DiCaprio και η Hadid έφυγαν για να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Πηγή: skai.gr