Margot Robbie για γυμνές σκηνές με Leonardo DiCaprio: Χρησιμοποιούσαμε περούκες γεννητικών οργάνων

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι αισθανόταν άνετα να γυρίσει μια σκηνή «ακολασίας σε πάρτι» για τη νέα της ταινία «Babylon»

Η Μάργκοτ Ρόμπι προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα παρασκήνια των γυμνών σκηνών με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην ταινία «The Wolf of Wall Street». Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για τις ανάγκες της ταινίας υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο «merkin» (περούκες γεννητικών οργάνων) στο πλατό. 

Η Μάργκοτ Ρόμπι

Η 32χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι αισθανόταν άνετα να γυρίσει μια σκηνή «ακολασίας σε πάρτι» για τη νέα της ταινία «Babylon», καθώς ήταν εξοικειωμένη με τις γυμνές σκηνές από την ταινία με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

«Αποστασιοποιείσαι πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε σαν μια ολόκληρη ζωή, αλλά και σαν μια μακρινή θολή ανάμνηση», δήλωσε στο podcast «Fitzy and Wippa» της Nova. 

Η αποκάλυψη από την ηθοποιό έγινε όταν ρωτήθηκε για το αν είναι δύσκολο να βρεθούν ηθοποιοί με τον κατάλληλο σωματότυπο για τις γυμνές σκηνές και τότε η Μάργκοτ ανέφερε ότι το τμήμα κοστουμιών είχε πάντα ένα εφεδρικό σχέδιο. 

«Έχουν πράγματα, τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα. Θυμάμαι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με merkin», είπε η ίδια.  

«Υποθέτω ότι ο κόσμος πήγαινε και διάλεγε ένα. Ήταν συναρπαστικό».

Λίγες ημέρες πριν, η ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «Maggot». Πρόκειται για ένα παρατσούκλι λόγω ενός «ατυχήματος» στο δημοτικό. 

«Νομίζω ότι ένας αναπληρωτής δάσκαλος έκανε λάθος και με αποκάλεσε "σκουλήκι" και όλοι γέλασαν. Δεν μπορείς να διαλέξεις ένα παρατσούκλι. Σου το δίνουν», πρόσθεσε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr