Leonardo DiCaprio: Δεν βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών – Θέλει να ζήσει τον έρωτα

Πρόσφατα, ο ηθοποιός δέχθηκε τα «πυρά» των θαυμαστών του -και όχι μόνο- για τη δήθεν σχέση του με το 19χρονο μοντέλο, Eden Polani

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν είναι ευχαριστημένος με τα αστεία και τις εικασίες σχετικά με την ερωτική του ζωή. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά έντυπα, είναι απελπισμένος και προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» την εικόνα και τις φήμες ότι βγαίνει μόνο με γυναίκες κάτω των 25 ετών. Ο ηθοποιός επιθυμεί διακαώς να ζήσει έναν έρωτα και να κάνει μια πιο… «ώριμη» σχέση, σαν το παλιό καλό κρασί. 

Μια πηγή από το περιβάλλον του 48χρονου ηθοποιού αποκάλυψε την απογοήτευσή του για τον έλεγχο και την κριτική που δέχεται κάθε φορά που φωτογραφίζεται με μια νεαρή γυναίκα, ενώ ανέφερε ότι ο πρωταγωνιστής του «Τιτανικού» θέλει να κάνει μια μακροχρόνια σχέση, όπως με το 25χρονο μοντέλο Camila Morrone.  

«Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι μόνος αυτή τη στιγμή και δεν του αρέσει όλος αυτός ο θόρυβος, ότι ψάχνει μόνο για μικρές γυναίκες», ανέφερε στην «Daily Mail» άνθρωπος που βρίσκονται κοντά στον ηθοποιό. «Ψάχνει για κάτι πιο ώριμο στον τομέα της σχέσης. Θέλει να ‘’ξεφορτωθεί’’ αυτή την εικόνα μια για πάντα και πραγματικά τον ενοχλεί που αυτό συνεχίζει να τον ακολουθεί». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Εδώ και χρόνια, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών αστείων για τα ραντεβού και τις σχέσεις του, ενώ υπήρξαν και οργισμένες αντιδράσεις για τη δήθεν άρνησή του να φλερτάρει μια γυναίκα που ήταν πάνω από 25 ετών. Αφορμή στάθηκε και ο χωρισμός του διάσημου ηθοποιού κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Ο Ντι Κάπριο χώρισε με την Camila μόλις λίγες εβδομάδες αφότου εκείνη έγινε 25 ετών και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με πολλά νεαρά μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της 25χρονης Victoria Lamas και, πιο πρόσφατα, της 19χρονης Eden Polani. 

Πρόσφατα, ο ηθοποιός δέχθηκε τα «πυρά» των θαυμαστών του -και όχι μόνο- για τη δήθεν σχέση του με το 19χρονο μοντέλο, Eden Polani, η οποία είναι 29 χρόνια νεότερή του. Ο ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει διαρροές ότι δεν υπήρχε τίποτα ρομαντικό μεταξύ τους, ούτε καν σχέση. «Κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλον σε ένα πάρτι», ανέφερε άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον. «Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι σε εκείνη την εκδήλωση». 

Οι ίντριγκες και οι φήμες γύρω από τις ερωτικές συνήθειες του Λεονάρντο πάνε πολλά χρόνια πίσω, μετά από μια σειρά πρωταγωνιστικών ρόλων σε ταινίες όπως το «Romeo + Juliet» του 1996 και ο «Τιτανικός» του 1997.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Τιτανικού», ο ηθοποιός -που ήταν 24 ετών τότε- άρχισε να βγαίνει με το 18χρονο τότε σούπερ μόντελ, Ζιζέλ. Όντας και ο ίδιος στο κλαμπ των κάτω των 25 ετών, εκείνη την εποχή, δεν ήταν πραγματικά θέμα. Ο ηθοποιός επιδείκνυε την αγάπη του για τη Ζιζέλ κατά τη διάρκεια της πενταετούς σχέσης τους και έμοιαζαν να είναι το τέλειο ζευγάρι. Χώρισαν το 2004, όταν η Ζιζέλ ήταν 23 ετών. 

Το 2005, ο Ντι Κάπριο συνδέθηκε ερωτικά με το διάσημο μοντέλο Bar Refaeli, η οποία ήταν 20 ετών όταν άρχισαν να βγαίνουν. Κάθε λεπτομέρεια της μακροχρόνιας σχέσης τους καλύφθηκε εκτενώς και πολλοί πίστευαν, τότε, ότι ο ηθοποιός είχε συναντήσει την αδελφή ψυχή του.  Ωστόσο, όταν η Refaeli έγινε 25 ετών το 2010, οι δυο τους χώρισαν. Αφού πέρασε μια δεκαετία σε δύο μακροχρόνιους έρωτες, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε μια σειρά από σύντομες περιπέτειες με διάσημες γυναίκες που ήταν όλες κάτω των 25 ετών. 

Το 2011, ο Ντι Κάπριο έβγαινε με την καλλονή του «Gossip Girl», Blake Lively, η οποία ήταν 23 ετών τότε. Την επόμενη χρονιά, το 2012, ο ηθοποιός τα έφτιαξε με το 22χρονο μοντέλο Erin Heatherton. Η σχέση δεν διήρκεσε και πολύ. Το 2015, ερωτεύτηκε την καλλονή του «Baywatch», Kelly Rohrbach, η οποία ήταν 25 ετών τότε. Λίγο πριν γίνει 26 ετών, ο Λεονάρντο «την έκανε» με… ελαφρά πηδηματάκια. 

Το 2018, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ερωτεύτηκε σφόδρα το μοντέλο Camila. Κατά την έναρξη της σχέσης τους, ο ηθοποιός ήταν 43 ετών, ενώ η Camila ήταν μόλις 20 ετών. Ωστόσο, η διαφορά ηλικίας δεν φάνηκε να αποτελεί πρόβλημα και για λίγο φάνηκε ότι ο Ντι Κάπριο είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα των ονείρων του. Μόλις ένα μήνα αφότου η Morrone έγινε 25 ετών, το παραμυθένιο ειδύλλιο του ζευγαριού έλαβε τέλος.  

Όσο για τη δήθεν σχέση του με την Polani, σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, το μοντέλο επιχείρησε να προκαλέσει όλο αυτό τον ντόρο. «Ρίχνοντας» λάδι στη φωτιά, δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία, την οποία ανέβασε με tag από ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Δεν είναι μυστικό ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μένει εκεί. Μυστηριωδώς, η Polani κατέβασε τη φωτογραφία μία ώρα μετά την ανάρτησή της.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eden Polani (@edenpolanii)

Πηγή: skai.gr