Κορμάρα η 56χρονη Salma Hayek: Δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες με μαγιό

Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Anne Hathaway στην κινηματογραφική μεταφορά του «Seesaw Monster», του Ιάπωνα συγγραφέα μυστηρίου, Kōtarō Isaka

Η Salma Hayek μας δείχνει το γυμνασμένο κορμί της, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, σε νέα φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή την εβδομάδα. 

Η 56χρονη ηθοποιός επέλεξε, όπως φαίνεται, το σωστό μαγιό για να αναδείξει το πλούσιο μπούστο της και τη σφριγηλή μέση της. Το συνδύασε με μια εντυπωσιακή μπλε και λευκή φούστα με κρόσσια στο κάτω μέρος. 

Η Salma Hayek

Με το ένα χέρι ακουμπισμένο στον τοίχο και το άλλο κατά μήκος του κιγκλιδώματος της σκάλας, η Hayek ενθουσίασε τους θαυμαστές της, οι οποίοι εξήραν την εμφάνισή της. 

Η διάσημη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Anne Hathaway στην κινηματογραφική μεταφορά του «Seesaw Monster», του Ιάπωνα συγγραφέα μυστηρίου Kōtarō Isaka.

Η Salma Hayek

Η Hayek πρωταγωνιστεί, επίσης, στην επερχόμενη δραματική ταινία «Without Blood», που σκηνοθετεί η παλιά και καλή της φίλη Angelina Jolie. Σε συνέντευξή της στο «People» τον Αύγουστο του 2022, η ηθοποιός «παραληρούσε» για την εμπειρία της συνεργασίας με τη Jolie και εξήρε το ταλέντο της.

Η Salma Hayek

«Η Αντζελίνα ήταν, ίσως, η καλύτερη σκηνοθέτιδα με την οποία έχω δουλέψει ποτέ», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και έχω δουλέψει με μερικούς πολύ καλούς. Πάντα την αγαπούσα, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι, ίσως, η καλύτερή της, ή μία από τις καλύτερες ταινίες».

Η Salma Hayek

Η Salma Hayek κέρδισε για πρώτη φορά την προσοχή ως ηθοποιός στη μεξικανική τηλεόραση με διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων, η τηλεοπτική σειρά στο Un Nuevo Amanecer (1988), η οποία της χάρισε το βραβείο TVyNovelas για την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό.

Η Salma Hayek

Στη συνέχεια θα έκανε τη μετάβαση στο Χόλιγουντ, εν μέρει, με ρόλους στις ταινίες «Desperado» (1995) και «From Dusk Til Dawn» (1995). Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες: Fools Rush In (1997), 54 (1998), Frida (2002), Once Upon A Time In Mexico (2003), Grown Ups (2010), Beatriz At Dinner (2017) και Hitman's Wife's Bodyguard (2021) και στις σειρές Ugly Betty (2006-2010) και 30 Rock (2009-2013).

Πηγή: skai.gr