Salma Hayek: Έβαλε μαγιό αλά «Barbie» και έπαιξε στη θάλασσα με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, έχει πει ότι η νεανική της εμφάνιση οφείλεται στον διαλογισμό

Η πανέμορφη Salma Hayek φόρεσε το ροζ μαγιό της αλά «Barbie» και διασκέδασε στη θάλασσα με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Φρανσουά-Ανρί Πινό. Η 56χρονη ηθοποιός ακολούθησε την τάση Barbiecore, με ένα καυτό ροζ μαγιό, και ανέδειξε το εντυπωσιακό της σώμα με αρκετές φωτογραφίες που «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Salma Hayek

Η πρωταγωνίστρια του «Black Mirror» μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τις διασκεδαστικές στιγμές που πέρασε με τον επιχειρηματία σύζυγό της. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Η Salma είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ: "Απόλαυσα τις μεγάλες ευλογίες του ήλιου, του νερού και της αγάπης».

Η Salma Hayek

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, έχει πει ότι η νεανική της εμφάνιση οφείλεται στον διαλογισμό. «Μπορώ να κάνω για ώρες διαλογισμό, γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε ότι μοιάζω σαν κοριτσάκι 20 χρόνων.  Όταν δεν κάνω διαλογισμό, το πρόσωπό μου αρχίζει να ‘’πέφτει’’ και όλα αρχίζουν να πέφτουν», είπε χαμογελώντας η διάσημη ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr