Κλείσιμο

Kate Moss: Αν και 50 χρόνων, δεν μπορεί να δεχθεί ότι μεγαλώνει…

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, το διάσημο μοντέλο ανέφερε ότι πλέον δεν βγαίνει τόσο συχνά, αλλά και όταν το κάνει, επιστρέφει νωρίς στο σπίτι

Η Kate Moss μπορεί να μην είναι πλέον το «κορίτσι των πάρτι» και να έχει γίνει γκουρού της ευεξίας που αγαπάει τους κρυστάλλους, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να σταματήσει το κάπνισμα. 

«Εξακολουθώ να καπνίζω περιστασιακά», δήλωσε το διάσημο μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της στους «Sunday Times». «Έχω ακούσει ότι όταν σταματάς το κάπνισμα, μπορείς πραγματικά να το καταλάβεις από το δέρμα σου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

Η Moss παραδέχτηκε, επίσης, ότι η ίδια βρίσκεται σε άρνηση για τα επερχόμενα 50ά γενέθλιά της, τον Ιανουάριο του 2024. «Δεν γίνομαι 50 ετών», αστειεύτηκε. «Όχι, δεν το σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι 50».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Kate Moss ανέφερε ότι πλέον δεν βγαίνει τόσο συχνά, αλλά και όταν το κάνει επιστρέφει νωρίς στο σπίτι. «Όταν βγαίνω έξω, φεύγω τα μεσάνυχτα. Αυτό είναι το όριο μου. Έχω δει τους πάντες, όλοι έχουν μιλήσει λογικά. Μετά από αυτή την ώρα, οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναλαμβάνονται. Οπότε τότε πηγαίνω σπίτι», πρόσθεσε η ίδια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss (@__katemoss)

Πηγή: skai.gr