Τζένιφερ Ανιστον: «Την ημέρα που πέθανε ο Μάθιου Πέρι μιλούσαμε με μηνύματα. Ήταν χαρούμενος» 

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου έδωσε η ηθοποιός  

Ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) – ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια - έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, στις 28 Οκτωβρίου, και ο θάνατος του σκόρπισε παγκόσμια θλίψη. Στα «Φιλαράκια», το καλύτερο φιλαράκι του ήταν η Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston), με την οποία διατήρησε στενές φιλικές σχέσεις και στην ζωή τους, μετά την σειρά. 

 Η διάσημη ηθοποιός συγκλονίστηκε από τον θάνατό του και για αρκετό καιρό ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 
 
Διαβάστε σχετικά: Το σπαρακτικό αντίο της Τζένιφερ Άνιστον στον αγαπημένο της φίλο

Η Άνιστον έδωσε χθες την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του Πέρι και μίλησε για την στενή σχέση που είχαν οι δύο τους. 

«Είχε κόψει το κάπνισμα. Ήταν σε φόρμα. Ήταν χαρούμενος, αυτό είναι το μόνο που ξέρω», είπε δακρυσμένη η Άνιστον στο Variety, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, καθώς η συμπρωταγωνίστριά της στο «The Morning Show», Ρις Γουίδερσπουν, της κρατούσε το χέρι.

 Μάλιστα αποκάλυψε ότι το τελευταίο πρωινό του Πέρι, οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα, «Δεν πονούσε. Δεν δυσκολευόταν. Ήταν χαρούμενος».

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν καλά, υγιής και έκανε σχέδια. Μου λείπει τραγικά, σε όλους μας λείπει. Αλήθεια, μας έκανε να γελάμε πάρα πολύ» είπε η ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr