Ο γιος και ο γαμπρός του Ερντογάν σε διαδήλωση υπέρ των Παλαιστινίων στην Κωνσταντινούπολη (φωτογραφίες)

Ο Μπιλάλ Ερντογάν συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και τον πρώην πρόεδρο του τουρκικού κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ

Ο γιος του Τούρκου προέδρου  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμετείχε χθες σε μεγάλη φιλοπαλαιστινιακή πορεία στην Κωνσταντινούπολη, με συνθήματα κατά του Ισραήλ και των ΗΠΑ.

Ο Μπιλάλ Ερντογάν συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και τον πρώην πρόεδρο του τουρκικού κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ.

Μάλιστα, στη διαδήλωση υπέρ της Χαμάς στην Κωνσταντινούπολη συμμετείχε και ο γαμπρός του Ερντογάν, Selçuk Bayraktar. 

«Ας ξεκαθαρίσουμε την πλευρά μας, θα πρέπει τουλάχιστον να αφήσουμε τα συναισθήματά μας να ακουστούν», δήλωσε ο Μπιλάλ Ερντογάν στο Associated Press.

Ο φιλοιρανός δημοσιογράφος Babak Taghvaee έκανε σχετική ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του γιου και του γαμπρού του Ερντογάν στην πορεία. 

«Αυτές οι εικόνες είναι απόδειξη της υποστήριξης της Τουρκίας στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς. Σήμερα, ο γιος του Erdogan, Bilal που είχε δεσμούς με το ISIL (αριστερή εικόνα) και ο γαμπρός του, Selcuk Bayraktar, κατασκευαστής drones Bayraktar, παρευρέθηκαν σε μια συγκέντρωση υπέρ της Χαμάς και κατά του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη» έγραψε. 

Πηγή: skai.gr