Νέο βίντεο από τη σφαγή στο φεστιβάλ στο Ισραήλ- Η Χαμάς πυροβολεί εν ψυχρώ νέους

Το βίντεο, το οποίο επαληθεύτηκε από το CNN, άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή.

Κάμερα αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην έκταση στο σημείο που γινόταν το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ, κατέγραψε το λουτρό αίματος και τη φρίκη, όταν τρομοκράτες της Χαμάς επιτέθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν τους νέους και μάλιστα εξ΄επαφής. 

Το βίντεο, το οποίο επαληθεύτηκε από το CNN, άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή. 

Το βίντεο δείχνει τους τρομοκράτες την στιγμή που κατέλαβαν το φεστιβάλ, εμποδίζοντας ορισμένους επισκέπτες να φύγουν.

Το πρώτο βίντεο, ξεκινά στις 9:23, σύμφωνα με την ώρα που διακρίνεται στην κάμερα, σχεδόν τρεις ώρες μετά τις πρώτες εκρήξεις που αναφέρθηκαν στο φεστιβάλ Nova.

Το βίντεο δεν έχει ήχο, αλλά ένας ένοπλος της Χαμάς φαίνεται να φωνάζει και στη συνέχεια να σημαδεύει με το πολυβόλο του έναν άνδρα που κρύβεται δίπλα στο αυτοκίνητο. Δεν είναι σαφές εάν ο ένοπλος ρίχνει προειδοποιητική βολή ή εάν μόλις πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πολίτη, ο οποίος στη συνέχεια φαίνεται να απομακρύνεται. Η τύχη του είναι άγνωστη.

Ένα δεύτερο άτομο φαίνεται στο βίντεο να κείτεται στο έδαφος στο πίσω μέρος ενός άλλου αυτοκινήτου. Το άτομο αρχίζει να κινείται και ξαφνικά εμφανίζεται στην οθόνη ένας άλλος μαχητής της Χαμάς, στοχεύει το άτομο, πυροβολεί και απομακρύνεται. Το άτομο στο έδαφος σταματά να κινείται.

Ένα άλλο βίντεο από την κάμερα, με ώρα 12:09 μ.μ., δείχνει δυο μαχητές να πλησιάζουν τη σορό ενός δεύτερου ατόμου. Ψάχνουν τις τσέπες του και ο ένας παίρνει κάτι και το βάζει στην δική του τσέπη.

Πηγή: skai.gr