Υπουργείο Μεταφορών προς Παππά: Δεν θέλει μόνο θράσος, θέλει και άγνοια

Για «θράσος» και «άγνοια» κάνει λόγο το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σχολιάζοντας τη δήλωση του Νίκου Παππά για την Πατρών-Πύργου. «Δεν θέλει μόνο θράσος, θέλει και άγνοια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχόλιο του υπουργείου το οποίο καταλήγει με ερώτηση-πρόσκληση προς τον κ. Παππά: «Για να μάθει πως ολοκληρώνονται τα έργα, μήπως ενδιαφέρεται ο κ. Παππάς να τον ξεναγήσουμε στα εργοτάξια που ήδη δουλεύουν;»

Αναλυτικά το σχόλιο του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών έχει ως εξής:

«Κατανοούμε τη δυσκολία στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατανοούμε και τα προσωπικά-πολιτικά αδιέξοδα του κ. Παππά.

Αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχει κι ένα όριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ των κατατμήσεων...

Ο ΣΥΡΙΖΑ του μηδενικού έργου στις οκτώ εργολαβίες...

Ο ΣΥΡΙΖΑ των έκπτωτων διαγωνιζομένων...

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Καλογρίτσα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τα βοσκοτόπια...

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ακύρωσε έργο που θα είχε ολοκληρωθεί σήμερα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ των 296 εκατομμυρίων κόστους, όταν με κυβέρνηση ΝΔ η συμβολή του Δημοσίου θα είναι 216 εκατομμύρια...

Ο ΣΥΡΙΖΑ όλων των παραπάνω ως τι μιλάει;

Δεν χρειάζεται μόνο θράσος αλλά και άγνοια.

Γι’ αυτό, για να μάθει πως ολοκληρώνονται τα έργα, μήπως ενδιαφέρεται ο κ. Παππάς να τον ξεναγήσουμε στα εργοτάξια που ήδη δουλεύουν;»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο τομεάρχης υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νίκος Παππάς, έκανε λόγο για καθυστερήσεις και απευθείας αναθέσεις στο έργο της Πατρών - Πύργου.

«Στην Πατρών - Πύργου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνο αδράνησε τρία χρόνια, αλλά φεσώνει και τον λαό με άλλα 500 εκατ. ευρώ μέσω απευθείας ανάθεσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, ενώ μίλησε για «τρία χρόνια παλινωδίες, ψέματα και κοροϊδία του λαού της Ηλείας και της Αχαΐας».

«Το έργο αυτό έπρεπε να ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες και ο κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο καθυστέρησε τρία χρόνια, αλλά φεσώνει και τον ελληνικό λαό με 500 εκατ. ευρώ» καταλήγει η ανακοίνωση του Νίκου Παππά.

Πηγή: skai.gr