Η χειραψία Κασσελάκη με Αχτσιόγλου στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά - Δείτε φωτογραφίες

«Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;» - Οι χειραψίες της Έφης Αχτσιόγλου, του Μανώλη Χριστοδουλάκη και του Διονύση Τεμπονέρα με τον Στέφανο Κασσελάκη στην εκδήλωση

Τράβηξε τα βλέμματα η αιφνιδιαστική εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση της ΕφΣΥΝ για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Ο κ. Κασσελάκης εισήλθε στην αίθουσα χαμογελώντας, ενώ είχε χειραψίες με τους ομιλητές στο πόντιουμ, με κάποιους να κάνουν λόγο για κάποια αμηχανία της Έφης Αχτσιόγλου.

Αχτσιόγλου

Ο συντονιστής της συζήτησης, Δημήτρης Τερζής καλωσόρισε τον κ. Κασσελάκη και ανέφερε πως θα του δώσει τον λόγο για να απευθύνει χαιρετισμό. Στη συνέχεια της εκδήλωσης,  ο συντονιστής κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει το λόγο, ωστόσο εκείνος απάντησε «δεν χρειάζεται, έχω εκπρόσωπο» εννοώντας τον Διονύση Τεμπονέρα.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση φαινόταν ότι έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Χαριλάου Τρικούπη, με τον Στέφανο Κασσελάκη ωστόσο να κάνει την ανατροπή. 

Κασσελάκης

Κασσελάκης

ΑΜΠΕ

Κασσελάκης

ΑΜΠΕ

Κασσελάκης

ΑΜΠΕ

Έφη Αχτσιόγλου - Διονύσης Τεμπονέρας

Πηγή: skai.gr