Κλείσιμο

Τρία εκατομμύρια χρήστες ψηφίζουν «δαγκωτό» Snoop Dogg στη θέση του Ίλον Μασκ

Ο Snoop Dogg ρωτά το Twitter αν θα έπρεπε να το διευθύνει και παίρνει πάνω από 3 εκατ. απαντήσεις! 

Ο γνωστός ράπερ Snoop Dogg ακολουθεί τα βήματα του CEO του Twitter, Ίλον Μασκ, καθώς ρώτησε τους followers του αν θα έπρεπε να διοικεί την εταιρεία. Σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν τον Snoop ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter! 

Την Κυριακή ο Snoop ρώτησε τους 20,8 εκατομμύρια ακολούθους του αν πιστεύουν ότι πρέπει να διευθύνει το Twitter, ακολουθώντας την τάση του Ίλον Μασκ να χρησιμοποιεί δημοσκοπήσεις ως εργαλείο λήψης αποφάσεων.

Ο κόσμος θέλει ο Snoop να είναι επικεφαλής σε ό,τι θέλει, καθώς είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εν τω μεταξύ, ο Ίλον Μασκ ξεκίνησε τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση στο Twitter, καθώς έχει ανακοινώσει ότι θα ενεργεί με βάση τα αποτελέσματα του κόσμου. 

Το πιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ήταν το αν ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, θα πρέπει να πάρει πίσω τον λογαριασμό του ή όχι, και ως έκπληξη για πολλούς, ο κόσμος ψήφισε ότι θα πρέπει να τον πάρει πίσω επειδή ήταν θέμα ελευθερίας του λόγου. 

Ωστόσο, στο ερώτημα αν πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του, ο Ίλον Μασκ μάλλον θα απογοητεύτηκε, καθώς το 57% ψήφισε ναι!  Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη αν σκοπεύει να αποχωρήσει, αλλά τουλάχιστον γνωρίζει ήδη τι σκέφτεται ο κόσμος.

Πηγή: skai.gr