Ο Snoop Dogg και η οικογένειά του στην εορταστική καμπάνια της Kim Kardashian - Δείτε φωτογραφίες

«Είναι η πρώτη φορά που εμφανιζόμαστε όλοι μαζί σε μια καμπάνια», αποκάλυψε ο γνωστός ράπερ

Η σειρά ρούχων της Kim Kardashian έχει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο: τον Snoop Dogg! Ο ράπερ και η οικογένειά του ένωσαν τις δυνάμεις τους με την τηλεπερσόνα για την εορταστική της καμπάνια. Μαζί με τον Snoop είναι η σύζυγός του, Shante Broadus, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. 

Η ομάδα εμφανίζεται με ασορτί καρό σετ πιτζάμας και αργότερα με ολόμαυρα loungewear. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Τη φωτογράφιση σκηνοθέτησε η Donna Trope, με την οποία η μάρκα συνεργάζεται τακτικά, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τους «ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς» και να εστιάσει σε προϊόντα για όλη την οικογένεια. 

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένος, που τρεις γενιές της οικογένειάς μου συνυπάρχουν για την καμπάνια SKIMS Holiday! Είναι η πρώτη φορά που εμφανιζόμαστε όλοι μαζί σε μια καμπάνια και όλοι λατρέψαμε τα σούπερ μαλακά, άνετα ρούχα», δήλωσε ο ράπερ.

Η Kardashian ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram την 1η Δεκεμβρίου και μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τους followers της. Μάλιστα, η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Παρουσιάζουμε την καμπάνια SKIMS Holiday, με πρωταγωνιστή τον @SnoopDogg μαζί με τη σύζυγό του, τα παιδιά και τα εγγόνια του. Για πρώτη φορά φωτογραφίζονται όλοι μαζί». 

Πηγή: skai.gr