Taylor Swift-Matty Healy: Είναι και επίσημα ζευγάρι – Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο frontman των «The 1975» φωτογραφήθηκαν, ενώ έφθαναν στο διαμέρισμα της διάσημης τραγουδίστριας μετά τη συναυλία της

Η Τέιλορ Σουίφτ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον νέο της σύντροφο, Matty Healy, καθώς έφθαναν στο διαμέρισμά της μετά τη συναυλία της στο Νάσβιλ. Το ζευγάρι εθεάθη να κάθεται ο ένας δίπλα στον άλλον, στο πίσω μέρος του οχήματος που οδηγούσε σοφέρ. 

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο frontman των «The 1975» φωτογραφήθηκαν, ενώ έφθαναν στο διαμέρισμα της διάσημης τραγουδίστριας μετά τη συναυλία της. Έτσι, λοιπόν, επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν τη Σουίφτ να είναι σε νέα σχέση μετά τον χωρισμό από τον Joe Alwyn. 

«Η πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν από, περίπου, 10 χρόνια, αλλά οι χρόνοι τότε δεν ταίριαζαν», ανέφερε πηγή που μίλησε στην εφημερίδα «Sun». Αν και η διάσημη τραγουδίστρια και ο Joe Alwyn ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον περασμένο μήνα, στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει από τον Φεβρουάριο. 

Ο Healy ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την FKA Twigs και χώρισαν τον Ιούνιο του 2022, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Είχε, επίσης, συνδεθεί με το μοντέλο Charlotte Briar d'Alessio. Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι και ο Alwyn, ο πρώην σύντροφος της Σουίφτ, έχει προχωρήσει. Η ηθοποιός Emma Laird δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία του ηθοποιού του «Harriet» στο Instagram, η οποία προφανώς τραβήχτηκε όταν ακόμα έβγαινε με την τραγουδίστρια. 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Matty Healy, τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος «The 1975», ο οποίος, εκτός του ότι έχει δώσει μάχη με τον εθισμό του στην ηρωίνη, αποβλήθηκε από το σχολείο για καυγάδες, καπνίζει κάνναβη στις συνεντεύξεις του και γενικά είναι περισσότερο γνωστός για το σεξ και τα ναρκωτικά παρά για τη μουσική του. 

Πηγή: skai.gr