Κλείσιμο

Taylor Swift: Ο νέος της σύντροφος είναι εθισμένος στην ηρωίνη και καπνίζει κάνναβη – Πώς θα τον δαμάσει η τραγουδίστρια;

Ο 34χρονος Matty Healy, γιος της Denise Welch και του ηθοποιού Tim Healy, αναμφισβήτητα, έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί τα ΜΜΕ

Η Τέιλορ Σουίφτ ερωτεύτηκε τον frontman των «The 1975», Matty Healy. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον νέο της σύντροφο, μάλλον, δεν είναι και οι… καλύτερες. 

Αναμφισβήτητα, η Σουίφτ είναι από τις πιο επιτυχημένες ποπ σταρ της γενιάς της. Έχει πουλήσει εκατ. δίκους, οι followers της στο Instagram υπολογίζονται πάνω από 200 εκατ. και φημολογείται ότι είναι η καλύτερα αμειβόμενη τραγουδίστρια στον κόσμο. Και όμως, τα ρομαντικά ένστικτα της Τέιλορ Σουίφτ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν -στην καλύτερη περίπτωση- μετριοπαθή, ενώ στη χειρότερη… «καμικάζι». 

Οι σύντροφοι που επιλέγει είναι κατώτεροι των περιστάσεων, όπως αναφέρουν πολλοί θαυμαστές της. «Τις πταίει;», αναρωτιούνται πολλοί και απάντηση δεν… παίρνουν. Ποιος είναι, λοιπόν, ο νέος της σύντροφος; 

Πρόκειται για τον Matty Healy, τραγουδιστή του βρετανικού συγκροτήματος «The 1975», ο οποίος, εκτός του ότι έχει δώσει μάχη με τον εθισμό του στην ηρωίνη, αποβλήθηκε από το σχολείο για καυγάδες, καπνίζει κάνναβη στις συνεντεύξεις του και γενικά είναι περισσότερο γνωστός για το σεξ και τα ναρκωτικά παρά για τη μουσική του! 

Πολλοί θαυμαστές της, οι Swifties, προετοιμάζονται γι’ αυτό που θεωρούν… αναπόφευκτη συντριβή. Εξάλλου, έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ακόμη καταδικασμένου ζευγαριού.

Ο 34χρονος Matty Healy, γιος της Denise Welch και του ηθοποιού Tim Healy, αναμφισβήτητα, έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί τα ΜΜΕ. Και μπορεί οι «Times» να τον χαρακτήρισαν ως «τον μόνο ενδιαφέροντα στρέιτ λευκό άνδρα στο ροκ αυτή τη στιγμή», αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο όμορφος όσο ο προηγούμενος μακροχρόνιος έρωτας και φημολογούμενος αρραβωνιαστικός της τραγουδίστριας, Joe Alwyn.

Τι έχει, λοιπόν, ο Matty που δεν είχε ο Joe; Το τελευταίο του ειδύλλιο, με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια FKA Twigs, διαλύθηκε επειδή και οι δύο είχαν φορτωμένο πρόγραμμα. Το τετραετές ειδύλλιό του, πριν από αυτό, με το μοντέλο Gabriella Brooks, διαλύθηκε το 2019, επειδή εκείνη απελπίστηκε από τις «συνήθειες των πάρτι» του, τις οποίες δεν είχε καταφέρει να χαλιναγωγήσει.

Ένας φίλος της Gabriella δήλωσε τότε: «Ο Matty είναι σπουδαίος όταν είναι σε φόρμα, αλλά δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για να είσαι μαζί του και ζει μια πολύ αντισυμβατική ζωή. Κάνει πολλά πάρτι στο σπίτι του όταν βρίσκεται εκεί και η Gabby. Δεν θέλει να ζει τη ζωή της έτσι».

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει σίγουρα ταλέντο στο να διαλέγει άνδρες, που φαίνεται ότι εγγυημένα θα την κάνουν δυστυχισμένη. Προς το παρόν, όμως, όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, είναι τρελή και παλαβή για τον Healy. Μια πηγή δήλωσε στη «Daily Maill»: «Αυτή και ο Matty είναι τρελά ερωτευμένοι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά το νιώθει σωστό. Τόσο ο Matty όσο και η Taylor ήταν σε περιοδεία τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ανυπομονεί να τον ξαναδεί. Η Σουίφτ θέλει, απλώς, να ζήσει τη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη». 

Πηγή: skai.gr