Shakira: Φήμες ότι βγαίνει με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Jimmy Butler

Λίγες ημέρες πριν, ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τη νέα του αγαπημένη, Clara Chia  

Η ζωή της Σακίρα ήταν ταραχώδης από τότε που έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από μερικούς μήνες για να εγκατασταθεί μόνιμα στο Μαϊάμι με τους γιους της, μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Ωστόσο, δημοσίευμα της «Sun» τη θέλει να έχει βρει τον... επόμενο. Συγκεκριμένα, η Σακίρα εθεάθη την Κυριακή στο FTX Arena, για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς. Βέβαια, η παρουσία της εκεί δεν οφείλεται στην αγάπη της για το μπάσκετ, αλλά στη γνωριμία της με τον Τζίμι Μπάτλερ.

Φαίνεται ότι ο παίκτης του ΝΒΑ και η Κολομβιανή σταρ άρχισαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, με την κίνηση αυτή να γίνεται αντιληπτή από πολλούς followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν, ο πρώην σύντροφός της, Ζεράρ Πικέ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τη νέα του αγαπημένη, Clara Chia. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Shakira NBA