Πάρις Χίλτον: Μου έκαναν εξετάσεις τραχήλου με τη βία – Με κακοποίησαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι αυτή η εξέταση δεν γινόταν με την παρουσία γιατρού, αλλά, όπως είπε, «ήταν δύο διαφορετικά μέλη του προσωπικού, που μας ανάγκαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν τα δάχτυλά τους μέσα μας», αποκάλυψε η ίδια

Η Πάρις Χίλτον προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη… Ισχυρίστηκε ότι τα μέλη του προσωπικού του σχολείου «Provo Canyon» της Γιούτα έκαναν με τη βία εξετάσεις τραχήλου της μήτρας σε αυτήν και σε άλλες μαθήτριες.

«Πολύ αργά τη νύχτα, γύρω στις 3 ή 4 το πρωί, έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε ένα δωμάτιο και έκαναν ιατρικές εξετάσεις», ισχυρίστηκε η 41χρονη Πάρις Χίλτον σε άρθρο της στους «New York Times», που δημοσιεύτηκε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι αυτή η εξέταση δεν γινόταν με την παρουσία γιατρού, αλλά, όπως είπε, «ήταν δύο διαφορετικά μέλη του προσωπικού, που μας ανάγκαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν τα δάχτυλά τους μέσα μας».

Καθώς η φωνή της έτρεμε κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης συνέντευξης, η Πάρις συνέχισε: «Και δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατρός. Και ήταν πραγματικά τρομακτικό και είναι κάτι που πραγματικά είχα ‘’μπλοκάρει’’ στο μυαλό μου για πολλά χρόνια"».

Και πρόσθεσε: «Ωστόσο, τώρα αυτές οι εικόνες επανέρχονται συνέχεια. Κοιτάζοντας, πλέον, πίσω, ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση».

Η Πάρις Χίλτον περιέγραψε επίσης λεπτομερώς την τρομακτική της εμπειρία στο Twitter, γράφοντας ότι «αναγκάστηκε να ξαπλώσει σε ένα τραπέζι, να ανοίξει τα πόδια της και να υποβληθεί σε εξέταση του τραχήλου της μήτρας».

«Έκλαιγα, ενώ με κρατούσαν κάτω μου έλεγαν: ‘’Σκάσε. Σταμάτα να αγωνίζεσαι’’», έγραψε η Χίλτον, προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό να ανοιχτώ για αυτές τις οδυνηρές στιγμές, ώστε να μπορέσω να θεραπευτώ και να βοηθήσω να μπει ένα τέλος σε αυτή την κακοποίηση».

Η τραυματική εμπειρία της Πάρις Χίλτον τελείωσε όταν έγινε 18 ετών, το 1999, και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, αρνούμενη να μιλήσει μέχρι τα τελευταία χρόνια.

«Ήμουν τόσο ευγνώμων που έφυγα από εκεί, που δεν ήθελα καν να το αναφέρω ξανά. Ήταν απλώς κάτι για το οποίο ντρεπόμουν και δεν ήθελα να μιλήσω γι' αυτό», είπε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr