Ο Ίλον Μασκ λάνσαρε άρωμα με ονομασία «Καμένα Μαλλιά». Σοβαρολογούμε. Φωτογραφία

Ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε ένα νέο επιχειρηματικό αλλάζοντας το βιογραφικό του στο Twitter σε... «πωλητής αρωμάτων». Ο Μασκ αποκάλεσε δε τα «καμένα μαλλιά» σαν το «καλύτερο άρωμα στη Γη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη!

Τον αποκαλούν εκκεντρικό, και όποτε βρίσκει ευκαιρία ανταποκρίνεται στη φήμη του. Ο λόγος για τον Ίλον Μασκ που λάνσαρε άρωμα, με την ευφάνταστη ονομασία... «Καμένα μαλλιά» τρολάροντας τους πάντες και τα πάντα! 

Ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε ένα νέο επιχειρηματικό αλλάζοντας το βιογραφικό του στο Twitter σε... «πωλητής αρωμάτων». Ο Μασκ αποκάλεσε δε τα «καμένα μαλλιά» σαν το «καλύτερο άρωμα στη Γη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη!

Ο επιχειρηματίας έδωσε περισσότερες πληροφορίες στο Twitter σχετικά με την απόφασή του να ξεκινήσει μια μάρκα αρωμάτων μέσω της επωνυμίας του The Boring Company (Η βαρετή εταιρεία ή συντροφιά).

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη», έγραψε για την είσοδο του σε νέο επιχειρηματικό πεδίο αυτό των... καλλυντικών. «Γιατί αντιστάθηκα τόσο καιρό!» αναρωτήθηκε.

«Η ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας» είναι το διαφημιστικό(;) σλόγκαν που αναφέρει η ιστοσελίδα στην οποία πωλούνται τα… «Καμένα Μαλλιά». 

«Ξεχωρίστε μέσα σε ένα πλήθος! Τραβήξτε την προσοχή καθώς περπατάτε μέσα από το αεροδρόμιο» επισημαίνει σε tweet του ο Μασκ. «Ανυπομονώ αύριο για τις ιστορίες των μέσων ενημέρωσης για την πώληση καμένων μαλλιών ύψους 1 εκατ. δολαρίων» πρόσθεσε στο Twitter, με ένα emoji να κλαίει από τα γέλια. 

Ο Μασκ σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με κάθε τρόπο, συμπεριλαμβανομένου βέβαια των κρυπτονομισμάτων, γράφοντας στο Twitter, «Και μπορείτε να πληρώσετε με Doge!»

Αν και τα ψιλά γράμματα του ιστότοπου αναφέρεται ότι το προϊόν δεν θα διατεθεί μέχρι το «1ο τρίμηνο του 2023», ο Μασκ έγραψε ότι υπήρχαν ήδη πολλοί πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τη μυρωδιά των… καμένων μαλλιών.

«Πουλήθηκαν πάνω από 5.000 φιάλες!» πανηγύρισε δε ο εκκεντρικός ιδρυτής της Tesla και της SpaceX – Tο άρωμα κοστίζει 100 δολάρια, επομένως θα πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας για να το αποκτήσετε… 

Πηγή: skai.gr