Κλείσιμο

Ο Μάικ Τάισον εμφανίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Παρά το γεγονός ότι ο «Iron Mike» δείχνει αδύναμος στις πρόσφατες εικόνες, υπάρχει ακόμα το σενάριο επιστροφής του στο ρινγκ εναντίον του σταρ του YouTube, Τζέικ Πολ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post», ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον «Iron Mike» στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι και συγκεκριμένα τη στιγμή που ένας υπάλληλος έσπρωχνε ένα αμαξίδιο, στο οποίο ήταν καθισμένος. 

Μάλιστα ο Τάισον κρατούσε ένα μπαστούνι και σκούπιζε το πρόσωπό του με μια πετσέτα. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές φήμες γύρω από την κατάσταση της υγείας του, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα ισχιαλγίας. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών μίλησε στο podcast του Hotboxin και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του γύρω από τον θάνατο.

Ο Μάικ Τάισον, ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε τα 56α γενέθλιά του, ήρθε αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με έναν δικό του προβληματισμό: «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, βλέπω εκείνα τα μικρά σημεία στο πρόσωπό μου και λέω, ουάου! Αυτό σημαίνει ότι το τέλος μου πλησιάζει. Πραγματικά, σύντομα», είπε.

Παρά το γεγονός ότι ο Τάισον δείχνει αδύναμος στις πρόσφατες εικόνες, υπάρχει ακόμα το σενάριο επιστροφής του στο ρινγκ εναντίον του σταρ του YouTube, Τζέικ Πολ, ο οποίος έχει παραδεχτεί την επιθυμία του να αγγίξει τα γάντια του θρύλου της πυγμαχίας. 

Πηγή: skai.gr