Μέγκαν Μαρκλ: Δείχνει τον γιο της Άρτσι σε μια σπάνια εμφάνιση κατά τη διάρκεια κλήσης μέσω zoom

Ο μικρούλης Άρτσι κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του, καθώς η γιαγιά Doria Ragland στέκεται ακριβώς δίπλα και στους δύο

Τόσο η Μέγκαν Μαρκλ όσο και ο πρίγκιπας Χάρι έκαναν τα πάντα για να προστατεύσουν την προβολή των εικόνων των παιδιών τους Άρτσι και Λίλιμπεθ. 

Όταν είχαν την ευκαιρία να δείξουν τα πορτραίτα τους, χρησιμοποιούσαν τους δικούς τους φωτογράφους και οι φωτογραφίες που εμφανίζονταν στα ΜΜΕ ήταν απόλυτα ελεγχόμενες. Ο κύριος στόχος τους είναι να προστατεύσουν την ιδιωτική τους ζωή καθώς μεγαλώνουν κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. 

Όμως η Μέγκαν Μαρκλ την «πάτησε» και έδειξε κατά λάθος τον μεγαλύτερο γιο της, τον Άρτσι. Το έκανε μέσω μιας διαδικτυακής κλήσης, ενώ μιλούσε με τον CEO της Full Circle Strategies, Jotaka Eaddy και την Donna Brazile.

Ο μικρούλης Άρτσι κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του, καθώς η γιαγιά Doria Ragland στέκεται ακριβώς δίπλα και στους δύο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του TMZ, η εικόνα μοιράστηκε χωρίς τη συγκατάθεση της Μέγκαν Μαρκλ. Η εικόνα, όπως ήταν λογικό, έγινε αμέσως viral από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  

Καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Άρτσι έκανε αυτή την απρογραμμάτιστη εμφάνιση και έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τον θείο του. Το ζευγάρι επισκέπτεται αυτή την περίοδο την πόλη της Βοστώνης, όπου παρακολούθησε έναν αγώνα των Σέλτικς και παραβρέθηκε στην τελετή απονομής του βραβείου Earthshot. Βρέθηκε στην πολιτεία για τρεις ημέρες και σκοπεύει να συνεχίσει την περιοδεία του στις ΗΠΑ για λίγες ακόμη ημέρες. Αυτή η εμφάνιση του Άρτσι δεν είχε σκοπό να τραβήξει την προσοχή από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά σίγουρα είναι ο τέλειος συγχρονισμός! 

Επίσης, στη δημοσιότητα έδωσε το Netfilx το πρώτο teaser για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Η ημερομηνία πρεμιέρας έχει προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου. Σε αυτή τη σειρά, το «εξοστρακισμένο» βασιλικό ζευγάρι θα πει τη δική του ιστορία, που περιβάλλει την πτώση του με την υπόλοιπη μοναρχία. Από τότε που έγιναν ζευγάρι, Μέγκαν και Χάρι έχουν αντιμετωπίσει αντιδράσεις τόσο από τον Τύπο όσο και από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Μαρκλ κατηγόρησε, μάλιστα, δημοσίως τη βασιλική οικογένεια για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί τους, η οποία αφορούσε την αμφισβήτηση του πιθανού χρώματος του δέρματος του μικρού Άρτσι πριν γεννηθεί.
 

Πηγή: skai.gr