Μέγκαν Μαρκλ: Αποχαιρέτησε τους ακροατές της με στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Η Δούκισσα του Σάσεξ ολοκλήρωσε το podcast της λέγοντας: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος»  

Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το podcast της στο Spotify με τίτλο Archetypes, αποχαιρετώντας τους ακροατές με στίχο από ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στο 12ο επεισόδιο: «Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». Αυτό ήταν το τέλος μιας σειράς από επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων μίλησε με πολλούς καλεσμένους σχετικά με την ισότητα του φύλου και τα αρνητικά στερεότυπα που επηρεάζουν τις γυναίκες. Λίγα λεπτά πριν το τέλος, η Μαρκλ ανέφερε: «Νιώθω ότι με κατανοούν, ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα αισθανόμουν έτσι χρησιμοποιώντας τη φωνή μου, αλλά είναι η αλήθεια». 

«Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση την οποία θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας καθώς μιλάμε για “ταμπέλες”, σχήματα λόγου και “κουτιά” στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας τοποθετήσουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε λέγοντας τον στίχο του Χριστιανόπουλου. Και πρόσθεσε: «Συνέχισε να εξελίσσεσαι φίλε μου και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν». 

Σε ένα επεισόδιο αναφορικά με το πώς οι άνδρες αισθάνονται για τα αρχέτυπα – τις ταμπέλες που «κρατούν» τις γυναίκες πίσω – και την προσπάθεια αυτά να ξεπεραστούν, η Δούκισσα αποκάλυψε ότι ήταν ιδέα του Δούκα του Σάσεξ να συμπεριλάβει την οπτική ενός άνδρα. 

Πηγή: skai.gr